De prin lume adunate

#jazz #concert #teatrul odeon

Enescu reimaginat la Teatrul Odeon

Pianistul Lucian ban isi asuma mostenirea muzicala a lui George Enescu intr-o reimaginare contemporana a catorva dintre lucrarile sale. Alaturi de el va concerta o trupa de muzicieni de jazz din New York.

Concertul are loc la Teatrul Odeon din Bucuresti. Proiectul este initiat de pianistul Lucian Ban alaturi de contrabasistul John Hebert. Impreuna cu Lucian Ban si John Hebert concerteaza la Teatrul Odeon personalitati ale jazzului mondial: Mat Maneri (viola), Tony Malaby (saxofon tenor), Albrecht Maurer (vioara), Ralph Alessi (trompeta), Gerald Cleaver (tobe) si Badal Roy (tobe indiene si percutie).

 

Lucian Ban, unul dintre cei mai buni muzicieni de jazz din Europa

 

Lucian Ban este originar din Romania. Pianistul si compozitorul Lucian Ban locuieste in prezent la New York, unde este considerat unul dintre cei mai talentati pianisti din New York. 

A fost nominalizat de doua ori, in 2005 si 2006, la Hans Koller European Jazz Prize, categoria "Cel mai bun muzician de jazz din Europa". A inregistrat sase albume ca autor pentru case de productie din Statele Unite ale Americii si Europa.

Concertul are loc la Teatrul Odeon, miercuri, 22 septembrie, de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 31.80 de lei integral si 15,9 lei redus pentru studenti si pensionari. Acestea se pot achizitiona de la casa de bilete a Teatrului Odeon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea