De prin lume adunate

#inghetata #festivaluri #stand up comedy #piscina #plimbare parc

Distractii de vara cu bani putini

Vara este sezonul distractiei si al petrecerilor pana in zori de zi. Profita la maxim de zilele libere si petrece momente frumoase si relaxante in Bucuresti. Fie ca mergi la o inghetata, stai toata ziua la piscina, te plimbi cu rolele prin parc sau mergi la filme in aer liber, in Bucuresti vei gasi numeroase oportunitati de a petrece timpul liber, fara sa cheltui o avere.
 

Iesire la inghetata


In sezonul estival, ingehtata este desertul la mare cautare atat de catre adulti, cat si de catre copii. Combinatiile inedite, gustul dulce si racoritor sunt doar cateva dintre atuurile unei inghetate bune. Pe langa inghetata pe care o putem cumpara de la magazin, in Bucuresti exista si cateva magazine unde vei gasi ingehtata speciala, realizata dupare retete stravechi.

La Venchi vei descoperi aromele italiene de alune de padure sau menta iar la Haagen Dazs vei fi surprins de aromele fructate. La Clate, din Centrul Vechi, poti savura clatite cu inghetata, dar si diverse sortimente de inghetata la cupa. De asemenea, pentru un desert rece si gustos, poti merge si in numeroasele cafenele si restaurante care au in meniu si inghetata.
 

Distractie la piscina


In sezonul estival, la mare cautare sunt strandurile si piscinele unde ne putem racori. In Bucuresti exista numeroasa bazine si cluburi sportive care au incluse in serviciile lor si piscine sau bazine pentru inot. Pe langa miscare si pierderea unui numar consistent de calorii, inotul este si o activitate relaxanta care te va binedispune dupa orele de munca. Atmosfera este relaxanta, de vacanta, iar serviciile pe masura. Multe piscine iti vor oferi mancare si bautura la sezlong, muzica asigurata de DJ cunoscuti si acces gratuit la sauna sau jacuzzi.

Pentru distractie, apa si soare poti incerca piscinele de la Bery Fitness Spa, complexul Floreasca, Bamboo, IDM Club, Bleu Ciel sau Daimon Sport Club. La aceste piscine iti poti face abonamente, insa poti plati si pentru intrari individuale.
 

Plimbare in parc


Verdeata, racoare, lacuri si relaxare sunt ingredientele de baza ale unei plimbari in parc. In zilele calduroase de vara parcurile sunt unicul refugiu din calea aglomeratiei si caniculei. Pe langa plimbarile lungi, in parcurile bucurestene poti sta la o terasa, te poti plimba cu vaporasul sau te poti “aventura” la o partida de sah sau de table cu amicii tai. Daca esti dornic de momente traite la maxim, atunci poti incerca pistele de skate.

Bucurestiul dispune de cateva parcuri mari, unde te poti plimba in voie si unde poti practica si numeroase sporturi, te poti plimba cu rolele sau cu bicicleta. Incearca marile parcuri, precum Herastrau, Cimigiu, Carol sau Tineretului, dar opteaza si pentru parcuri mai mici, pline de farmec precum Gradina Icoanei, Parcul Ioanid sau Gradina Botanica.
 

festivaluri de vara


Vara este anotimpul distractiei, al plimbarilor si noptilor lungi petrecute in aer liber. In aceasta perioada, in Bucuresti au loc si numeroase evenimente in aer liber, festivaluri si concerte. In unele parcuri, in fiecare weekend poti asculta muzica de fanfara si promenada.

Daca vrei sa petreci cateva momente frumoase, in compania acordurilor muzicii clasice poti participa la concertele in aer liber. Aceastea se desfasoara saptamanal, sambata si duminica, in parcurile din Bucuresti. La aceste concerte ai ocazia sa asculti arii celebre ale unor compozitori renumiti.

Daca vrei sa te bucuri de o atmosfera relaxanta, mergi in Parcul Coltea pentru cateva clipe placute alaturi de prieteni si iubitorii de frumos. "Visul unor simfonii de vara" este un festival de muzica clasica care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica si cultura.

muzica de promenada te asteapta si in parcurile Kiseleff si Bazilescu. Concertele au loc la fiecare sfarsit de saptamana, intre orele 11.00-13.00.

 

Stand-up comedy
 

In serile de vara, distreaza-te alaturi de prieteni la serile de stand-up comedy de la cluburile de gen din capitala. In aceste cluburi vei avea parte de umor de calitate si glume fara cenzura si inhibitii. Salile unde se organizeaza astfel de spectacole sunt pline in fiecare seara, iar cei care anima atmosfera sunt atat trupe cu vechime in domeniu, cat si nume noi.

La Cafe Deko, La Scena, Club A, Fabrica sau Club 99 in fiecare weekend este program de stand-up comedy. Mergi la veteranii in domeniu, precum Costel sau Teo si vei avea parte de o seara mai mult decat amuzanta.
 

filme in aer liber


Muzeul Taranului Roman, Palatul Ghika sau Baneasa Shopping City sunt cateva dintre locurile unde poti vedea filme in aer liber. Pe langa atmosfera relaxanta, de vacanta, in aceste locuri gasesti si preparate culinare delicioase.

La Noul Cinematograf Al Regizorului Roman de la Muzeul Taranului Roman poti viziona aproape zilnic filme in aer liber. Sunt proiectate filme europene de fictiune sau documentare. Filmele sunt selectionate de regizori romani din nou val, precum Dumitru Budrala, Nae Caranfil, Tudor Giurgiu, Radu Mihaileanu, Catalin Mitulescu, Cristian Mungiu, Radu Munteanu, Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu sau Alexandru Solomon.

La Drive-In Cinema Baneasca poti viziona filme noi, care ruleaza si in cinematografe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea