De prin lume adunate

#curs design vestimentar #ce se poarta # ateliere ilbah #design vestimentar # colectii moda # colectie toamna

Designerii se pregatesc deja de toamna! Tinutele care te vor cuceri

Zeci de tineri absolventi sau cursanti ai cursurilor de design vestimentar propun tinutele care vor face "legea" in streetstyle toamna aceasta. 

Dupa doar 3 luni de curs, proiectele lor au captivat atentia unor designeri renumiti din Bucuresti. Gala de decernare a premiilor pentru competitia Pretty Girl's Young Designers by Atelierele ILBAH a reprezentat finalul unei perioade de 3 saptamani in care participantii la concurs au propus o colectie smart-casual, cu tema "Toamna Urbana".

In cadrul acestui eveniment propunerile participantilor au putut fi admirate de publicul larg, dar si de invitati de seama: Mircea Barbulescu, Mirela Diaconu, Bianca Patrascu si multi altii. Evenimentul de decernare a premiilor a fost special creat pentru a-i incuraja si a le oferi ocaza participantilor sa-si vada propriile proiecte expuse intr-o galerie de arta. 

Participantii au avut task-ul de a crea o colectie smart-casual cu tema “Toamna Urbana” pentru Pretty Girl, colectie ce va purta numele designer-ului castigator. Intreaga colectie a castigatorului va fi produsa cu sprijinul brand-ului Pretty Girl si vanduta in toate magazinele distribuitoare din tara si din strainatate.

Castigatoarea si designerul de care vom mai auzi cu siguranta Laura Rizea. 

Pretty Girl’s Young Designers este o competitie de design vestimentar, lansata de Atelierele ILBAH (www.ateliereleilbah.ro) si brand-ul Pretty Girl in perioada 24 mai-16 iunie 2014. In concurs s-au inscris toti aspirantii ce doresc sa se remarce in industria modei.

Mai multe detalii despre cursurile de design vestimentar organizate de Atelierele ILBAH puteti sa gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea