De prin lume adunate

#evenimente #targ #festival #dulciuri

Desert Expo in Bucuresti

Desert Expo este un eveniment special pentru cei interesati de mancaruri fine si desert, produse de gatit, si pentru comunitatea de afaceri interesata in acest domeniu.

Targul se va desfasura la etajul 1 al Baneasa Shopping City. Expozantii vor veni cu dulciuri, ciocolata, prajituri, napolitane, biscuiti, inghetata, vinuri, intr-un cuvant "delicatese" pentru doamne, domnisoare, domni si copii.

Vor fi prezentate ultimele noutati din domeniu, iar vizitatorii vor avea parte de degustari de produse si promotii, totul fiind acompaniat de muzica clasica, jazz si "muzica sweet". "Cel mai bun desert: va fi declarat castigator de un juriu international format din specialisti.

Printre evenimentele acestui targ de dulciuri se numara si un festival de muzica clasica, competitii "Cel mai bun desert", prezentari de preparere a deserturilor sau degustari de vinuri.

Programul este de vineri pana duminica, intre orele 10 – 22. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea