De prin lume adunate

#dulciuri #cadouri #sfantul valentin #valentine's day #trag # desert expo

Desert Expo de Valentine's Day

In perioada 11 - 13 februarie , la SUN PLAZA din Bucuresti are loc o noua editie a targului Desert Expo.

Desert expo te indulceste timp de 3 zile cu cele mai gustoase prajiturele, ciocolata de toate felurile, delicatese, praline, trufe, martipan, gemuri cu diferite arome, torturi, vinuri si multe alte bunatati.

La desert expo vei mai gasi si produse de patiserie , creme, biscuiti, waffe, baclava, fructe procesate, dulciuri regionale, cafea, ceai, ciocolata calda sau produse din tutun. La acest targ vei gasi si aparate si ustensile pentru bucatarie, obiecte pentru decorarea mesei, ingrediente pentru gatit sau carti de bucatarie.

Vizitatorii vor avea parte de degustari de produse si promotii, totul fiind acompaniat de muzica clasica, jazz si "muzica sweet". "Cel mai bun desert" va fi declarat castigator de un juriu format din specialisti.

Fie ca iti place aroma unei inghetate delicioase sau te afli la targ pentru a face un cadou special persoanei iubite de Valentine's Day, la Desert Expo vei gasi numeroase bunatati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea