De prin lume adunate

#jocuri de noroc #ghidmasculin #bet-at-home.com #pariuri sportive #ruleta online

Descopera regina jocurilor de noroc

online . Optiunile de pariere in jocul de ruleta sunt nelimitate. Daca nu ai jucat niciodata Ruleta, fie online ori offline, masa poate fi cel mai bine descrisa ca avand o roata ca "roata de tors". Ruleta contine niste "fante" numerotate de la 1 la 37/38, in care o bila intra si determina pariul castigator.

Pariurile la ruleta sunt foarte usoare. Jucatori pariaza pe numarul sau culoarea pe care cred ei ca bila va intra. Depinde pe care site te decizi sa joci, ia in considerare ca minimul si maximul de pariere poate varia putin de la un loc la altul. Pe bet-at-home.com beneficiezi de diferite promotii si bonusuri foarte atractive.

Platile de la ruleta online depind de genul de pariu pe care jucatori il plaseaza. Pariurile pot fi facute pe numerele pare ori impare, negru sau rosu, pe verde "0", grupuri de numere , plus pe coloane si randuri.

Pe internet poti juca ruleta in modurile Jucator Individual, Multi-Jucatori si Grup Privat, dar si optiunea de a plasa pariuri instant stiute ca si pariuri Seci. Acele pariuri sunt bazate pe formatul in care anumite numere sunt plasate unul langa altul pe roata Ruletei.
 

Cum se joaca la ruleta online


Regulile Ruletei online sunt identice cu cele mostenite din cazinourile traditionale. Pentru a juca trebuie doar sa selectezi un numar ori o culare pe care vrei sa pariezi. Odata ce toate pariurile au fost plasate, dai click pe butonul Spin pentru a invarti roata ruletei.

Daca ai selectat numarul ori culoarea pe care bila a cazut, ai castigat runda. Cu toate ca jocul este clar si simplu, este recomandat sa te familiarizezi cu regulile ruletei online inainte de a plasa vreun pariu pe bani reali.
 

Ruleta europeana si americana online


Exista doua tipuri diferite de ruleta: europeana si americana. Simpla diferenta intre cele doua este ca ruleta europeana are 37 de numere, iar versiunea americana de 38 de numere.
 

Regulile oficiale ale ruletei online


Pentru a mentine regulile oficiale ale Ruletei, sunt 11 diferite tipuri de pariuri pe care le poti face. Acestea includ atat pariurile Inside (interne) si Outside (externe). Pariurile includ numere specifice ori combinati de numere care sunt in zonele numerotate ori de-a lungul zonelor numerotate.

Ruleta online permite si alte combinati, precum Pariul Careu. Pariurile externe sunt acele pariuri plasate in afara numerelor principale 37/38 si includ pariurile de rosu ori negru, pariuri pare ori impare, pariuri inferioare ori superioare, pariuri de coloane, pariuri de duzina.

Ruleta este un joc ideal pentru incepatori datorita regulilor si pariurile simple. Odata ce ai inteles pariurile in jocul de ruleta, vei intelege cat de usor si stimulant este jocul. Spre deosebire de alte jocuri ca Blackjack sau Poker, in care unul poate calcula sansele si poate lua decizi de pariuri bazate pe aceste sanse, in ruleta nu exista astfel de reguli. Ruleta este un joc de sansa si nici o strategie nu va prezice unde va intra bila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea