De prin lume adunate

#city mall #grecia #halkidiki

Descopera Grecia in City Mall

Din dorinta de a crea evenimente tematice in fiecare luna, centrul comercial city Mall a ales sa inceapa cu o serie de activitati dedicate Greciei.

Mai exact, in zilele de vineri, in intervalul orar 18:00-20:00, in City Mall se organizeaza sesiuni de muzica, dansuri si degustari de mancare traditionala elena.
 
In zilele de 23, 30 aprilie si 7 sunteti invitati sa urmariti un spectacol specific grecesc cu artisti din Grecia care vor defila in costumele lor nationale spre incantarea publicului. Orice vizitator din City Mall  este asteptat cu drag sa isi satisfaca curiozitatile legate de acest subiect si sa afle cat mai multe despre traditiile si frumusetile Greciei.



City Mall iti aduce halkidiki mai aproape


Pentru a oferi savoare vizitelor si un motiv in plus de a face cumparaturi, City Mall a pregatit o campanie de consumator intitulata “City Mall iti aduce Halkidiki mai aproape”.

In perioada 12 aprilie-15 mai, orice client din City Mall are sansa sa castige o super vacanta in Halkidiki, pentru a descoperi farmecul superbelor plaje grecesti.
 
Toti cei care fac shopping in City Mall au oportunitatea de a se inscrie la tombola organizata la parter (in fata magazinului Hondos Center) unde va fi amplasat un info point. Personalul va fi instruit sa ofere detalii suplimentare si sa ofere asistenta doritorilor.



Mecanismul este simplu:



• Clientii City Mall care fac cumparaturi in valoare de peste 50 Ron trebuie sa se prezinte cu bonul fiscal la info point.

• Pentru a intra in cursa pentru o vacanta in Halkidiki, clientii  trebuie sa completeze un talon cu datele personale.

Marea extragere va avea loc in luna mai iar castigatorii vor fi anuntati telefonic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea