De prin lume adunate

# activitati inedite #descopera bucurestiul #bucuresti

Descopera Bucurestiul prin intermediul unor activitati inedite

Astazi te provocam sa descoperi capitala tarii intr-un mod cu totul inedit – uita de plimbarile lungi prin parcul Herastrau si de serile pierdute la terasele din centrul vechi pentru ca nici nu stii ce propuneri avem pentru tine! Pregateste-te din timp insa pentru ca unele activitati cer si o doza de adrenalina si nebunie – iti garantam ca merita sa iti intreci orice frica si sa descoperi Bucurestiul asa cum putini au facut-o.

 

Zbor cu balonul cu aer cald

Bucuresti nu e Cappadocia, insa poti avea o panorama spectaculoasa dintr-un balon cu aer cald in apropiere de capitala. Asa ca, pregateste-ti doza de curaj si raspunde pozitiv acestei activitati Bucuresti inedite si pline de adrenalina. Nu uita sa iei cu tine cu aparatul foto pentru ca vei avea multe peisaje de imortalizat. Din experienta personala iti putem spune ca primul pas e cel mai greu si aici ne referim la primul pas pe care il faci pentru a te urca in balon. Primul moment in care balonul incepe sa se ridice iti va aduce fluturi in stomac, iar daca iti faci curaj sa te uiti in jurul tau, vei constientiza cat de norocos esti pentru ca putini au ocazia de a vedea Bucurestiul din acest unghi.

Raliu pe un circuit profesionist

Stiai ca in Bucuresti te poti aventura la volanului unei masini de raliu BMW sau Golf GTI? Daca te-ai visat mereu sofer de F1, acum poti sa turezi motorul la maxim, sa accelerezi si sa te bucuri de scartaitul de roti fara sa primesti flash-uri din partea opusa sau sa fii oprit de politie. Tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru o cursa de raliu pe un circuit profesionist, sa inveti de la un instructor cum se manevreaza cat mai bine o masina de viteze si apoi sa iti demonstrezi calitatile pe circuit. Va fi o experienta plina de adrenalina, de povestit nepotilor! Dupa o astfel de cursa nebuna te poti relaxa la o patiserie frantuzeasca din Centru Vechi, sa iti iei portia de dulciuri rafinate ca rasplata pentru o cursa pe cinste.

Din nou, printre nori

Daca ti-ai facut curaj sa zbori cu balonul cu aer cald, vrem sa iti mai propunem o activitate care te va face sa iti intreci orice limite – daca treci si de un zbor cu parapanta, nu mai este nimic in aceasta viata care sa te sperie. Zborul cu parapanta se realizeaza in apropiere de Brasov, la 2 ore de mers cu masina de Bucuresti. Ai practic la dispozitie 2 ore ca sa iti faci tot curajul din lume sa sari cu parapanta in tandem. Este destul de greu sa iti descriem senzatiile pe care le traiesti in timpul unui astfel de zbor, insa iti garantam ca este o activitate pe care trebuie sa o faci macar o data in viata.

Bucuresti este un oras renumit pentru frumusetea sa, insa prea putini turisti sau chiar locuitori pun pret pe experientele pe care le pot trai aici. Exista atat de multe activitati Bucuresti pe care poti sa le incerci – iti trebuie doar timp liber si pentru unele si o doza mare de curaj.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea