De prin lume adunate

De Ziua Mediului in Herastrau cu Teatrul Masca

Teatrul Masca, alaturi de partenerul deja traditional JTI Romania, va invita duminica, 8 iunie, in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) la concertul dedicat Zilei Mondiale a Mediului, aflat la cea de-a noua editie.

„Problema degradarii mediului a devenit in ultimii ani o problema pe care o resimtim din ce in ce mai acut. Vom incerca si de aceasta data, asa cum am facut-o implicandu-ne in numeroase proiecte sociale , ca printr-un act de cultura sa educam populatia sa constientizeze problemele mediului si sa lupte impotriva poluarii prin abordarea unui stil de viata „verde”.

Pornind de la actiunile fiecaruia dintre noi vom putea trai intr-o lume mai buna, mai curata”, declara Mihai Malaimare , directorului Teatrului Masca.

„Ne dorim sa atragem si anul acesta atentia asupra promovarii protectiei mediului inconjurator si mai ales asupra temei lansate de ONU – solutii si oportunitati pe care tarile, companiile si comunitatile le pot gasi pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.

Acest eveniment face parte dintr-o serie de programe de responsabilitate sociala pe care JTI Romania le deruleaza de mai bine de zece ani in beneficiul comunitatii locale”, a declarat Gilda Lazar, Corporate Affairs Director la Japan Tobacco International Romania.

Momentele artistice vor fi asigurate incepand cu ora 15.00 de Sonia feat ND, Pontice si Taxi.

Ziarul „Editie Speciala Ziua Mediului ” va fi distribuit gratuit si anul acesta si va cuprinde atat mesajul Secretarului general al ONU Ban Ki-moon, cat si informatii legate de procesul de poluare si modalitati de combatere.

Marcarea Zilei Mondiale a Mediului reprezinta un semnal asupra necesitatii de a actiona unitar in vederea salvarii patrimoniului natural si se inscrie in efortul comun ce trebuie depus pentru constientizarea problemelor si transmiterea unui mediu curat si sanatos generatiilor viitoare.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea