De prin lume adunate

#iarna #sport #articole sportive #sporturi interne

De unde ne cumparam articole sportive de iarna

Suntem in plin sezon rece, iar unii dintre voi se gandesc sa-si inlocuiasca vechile articole sportive cu altele noi si mai bune. Haine, bocanci, ochelari, caciuli, echipament de ski sau snowboard sunt doar cateva dintre produsele care pot fi achizitionate din magazinele de profil. Iata cateva dintre cele mai importante magazine cu articole sportive la care poti apela cu incredere in aceasta iarna.


Himalaya

De ani buni, Himalaya este unul cele mai vizitate magazine de catre cei pasionati de orice sport practicat pe munte. Magazinul central este situat in Bucuresti, Calea Mosilor 27, 44 si 46. Exista insa un magazin Himalaya si in Brasov, pe strada Republicii, nr.23. De asemenea, se pot face comenzi si online, pe www.himalaya.ro.


Rider BoardShop

Cei care ajung in Sinaia pot merge la magazinul Rider BoardShop, unde sunt expuse produse ale unor firme de renume: Lamar, Sapient, Sessions, Electric, Volkl. Chiar daca in acest moment site-ul Rider BoardShop nu este functional, echipa magazinului poate fi contactata pe contul de Facebook.


Sport Virus

Un alt magazin care ofera articole sportive de sezon este Sport Virus. Se comercializeaza o gama variata de produse: rucsacuri, saci de dormit, corturi, costume de ski, geci, bocanci, parazapezi etc.

Exista magazine Sport Virus in Bucuresti (Str. Vasile Lascar, nr. 33), Brasov (Str. George Baritiu, nr. 24), Sibiu (Calea Dumbravii nr. 14, respectiv Promenada Mall, DN 1 km 306).


Decathlon

La Decathlon gasesti atat articole sportive, cat si articole de pescuit si vanatoare. Decathlon are magazine in Pitesti (Centrul Comercial Jupiter, Comuna Bradu, DN65 B), Brasov (Calea Bucuresti, nr. 152), Cluj-Napoca (Centrul Comercial Polus Center), Constanta (Bd. Tomis, nr.391 A), Iasi (Era Shopping Park, Sos. Pacurari nr.121), Timisoara (str. Stefan Procopiu, nr.1).

La acestea se adauga cele trei magazine din Bucuresti: Decathlon Berceni, Decathlon Pallady si Decathlon Iuliu Maniu.

Sursa foto: happytourgroup.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea