De prin lume adunate

#junk food #slow food #restaurant #mancare

De unde cumparam sandwich-uri

Cand esti grabit si ai multe drumuri prin oras, un local in are sa gasesti gustari sanatoase si preparate rapid sunt singurele locuri la care te gandesti pentru a-ti furniza necesarul de energie. In Bucuresti exista cateva locuri specializate in productia de sandwich-uri. In aceste mini restaurante vei gasi numeroase sortimente de sandwich-uri, gustoase si sanatoase, salate, sucuri si deserturi.
 

Sandwich-uri clasice de la Snack Attack
 

Snack Attack este unul dintre cele mai vechi fast food-uri cu mancare sanatoasa din Bucuresti. Preparatele sunt gata ambalate si reprezinta o varianta accesibila pentru preparatele tip junk food.

La Snack Attack vei gasi numeroase sortimente de sandwish-uri, supe si ciorbe, paste, salate, bauturi racoritoare, cafea si prajituri. In Bucuresti exista mai multe magazine Snack Attack, in zone precum Universitate, Piata Romana sau Calea Victoriei.
 

Sandwich-uri rapide de la Toscana
 

Toscana este un mic restaurant fast food din centrul capitalei, in apropiere de Guvernul Romaniei. In acest restaurant vei gasi sandwich-uri si salate, dar si dulciuri si bauturi racoritoare. Astfel, intr-o zi aglomerata in care nu ai timp sa iei masa la restaurant , potie merge la Toscana pentru o gustare rapida si sanatoasa.

Poti incerca sandwich-ul cu branza albastra, cu ton, cu piept de pui, cu branza feta sau cu sunca si cascaval. Din salata poti incerca salata cu ton, cu pui sau vegetariana.

Restaurantul Toscana se afla pe bulevardul Nicolae Titulescu, la numarul 3. Comenzi se pot face la numarul de telefon 021.318.80.29.
 

Sandwich-uri sanatoase de la Ben Frank & Sol
 

Ben Frank & Sol este un loc interesant in peisajul culinar din Bucuresti. Aici vei gasi sandwich-rui gustoase, fructe si sucuri proaspete, pregatite chiar pe loc. In meniu vei gasi cafea, produse de patiserie , sandwich-uri in diferite combinatii, bauturi alcoolice sau vinuri.

Ben Frank & Sol se afla pe strada Benjamin Franklin, la numarul 9, in apropierea Ateneului Roman.
 

Delicatese frantuzesti de la boutique du pain
 

Boutique du Pain este un bistro frantuzesc, care pe langa preparatele culinare specifice Frantei, ofera si o mare diversitate de sortimente de paine. In meniu vei gasi quiche, sandwich-uri, diferite tipuri de baghete, salate, produse de patiserie fina si specialitati de paine preparata dupa retete autentic frantuzesti.

La Boutique du Pain poti lua micul dejun, mancare la pachet pentru pranzul de la serviciu, iar seara poti alege din produsele de patiserie.

Cum spune si numele, bistro-ul sta bine la capitolul produse din panificatie. Aici vei gasi diferite specialitati de paine, paine taraneasca, paine de secara sau paine cu 6 tipuri de seminte. Locatia are o atmosfera de bistro modern, cu muzica frantuzeasca si un meniu care te va face sa salivezi.

Conceptul localului este in stransa legatura cu painea, iar spicele de grau asezate in ghivece de flori si istoria painii scrise cu litere de mana pe pereti intregesc atmosfera calda si imbietoare. Boutique du Pain se afla pe strada Academiei, la numarul 28 si este deschis zilnic, intre orele 9 - 22.
 

Preparate proaspete Lime & Lemon
 

Aflat in inima Bucurestiului, in apropierea Salii Palatului, Lime & Lemon te face sa uiti de problemele cotidiene, de aglomeratie si stress-ul orasului. Aici vei gasi produse naturale proaspete.

Bucataria naturista te imbie cu o varietate larga de feluri de mancare preparate din ingrediente proaspete si fresh-uri preparate pe loc pe care le poti servi zilnic. In meniu vei gasi o sandwich-uri, fresh-uri de fructe proaspete, preparate la gratar sau cuptor, supe, salate, paste si deserturi.

Lime & Lemon se afla pe strada Luterana, la numarul 5.
 

Sandwich-uri pentru toate gusturile la Lucas Super Sandwich
 

Lucas Super Sandwich este un local in apropiere de Obor, unde vei gasi sandwich-uri proaspete si gustoase. Meniul de la Lucas Super Sandwich este in totalitate destinat sandwich-urilor. Vei mai gasi si bauturi precum limonada, iaurt, cafea, ceai si bauturi racoritoare.

Din meniul de sandwich-uri ai de ales intre cel cu pastrama de vita, iute, cu sunca taraneasca, ceafa afumata, muschi tiganesc, piept de pui, paprika, somon afumat, chorizo sau vegetarian.

Lucas Super Sandwich se afla pe Soseaua Stefan cel Mare, la numarul 240.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea