De prin lume adunate

#accesorii #carnaval #costume #halloween #masti

De unde cumparam/ inchiriem costume pentru Halloween?

Sarbatoarea de Halloween se apropie, iar romanii, mari amatori de petreceri si obiceiuri straine, au importat-o la fel de repede ca si pe cea de Valentine’s Day. In fiecare an, in noaptea de 31 octombrie - 1 noiembrie, romanii tin pasul cu americanii si restul lumii si se distreaza pana in zori costumati si pictati asemeni celor mai infricosatori monstri, vampiri si varcolaci care iti pot bantui imaginatia.

Petreceri de Halloween se vor organiza anul acesta si in Bucuresti, dar chiar daca nu vei participa la o astfel de manifestare si vrei sa te distrezi cu cativa amici intr-un cadru mai restrans (poate chiar acasa la tine), tot e musai sa te afisezi cu un costum de bal mascat.

Si cum Halloween-ul va fi celebrat peste exact o saptamana, nu vrei sa fii prins nepregatit(a) si sa fii singurul(a) care apare in jeansi si tricou, asa ca iata aici cateva magazine (online si nu numai) de unde iti poti cumpara sau inchiria un costum de vampir, o palarie de vrajitoare sau o masca fioroasa ca a lui Jason X .

Carnavalfiesta.com este site-ul unui magazin care se afla pe Str. Spatarului nr. 30, sector 2, Bucuresti (zona Mosilor) si unde puteti gasi cam tot ce va trece prin cap in materie de costumatie si machiaj pentru Halloween sau orice alta petrecere unde o peruca si o bandana de pirat sunt un must-have.

La Carnaval Fiesta veti gasi costume de vampir, Dracula, dracusor, extraterestru , fantoma, schelet, etc, la preturi cuprinse intre aproximativ 60-170 lei, dar si accesorii: peruci, dinti de vampiri, masti, seturi de machiaj. Costumele se inchiriaza pentru 24 de ore, iar preturile afisate pe site sunt cele de inchiriat. Din pacate, de pe site lipsesc preturile la care pot fi achizitionate costumele. Magazinul este deschis de luni-vineri de la 9-19, iar sambata functioneaza intre orele 10-14.

Pe dilishop.ro veti gasi o mare varietate de accesorii, si nu numai pentru costumele de Halloween. E adevarat, varietatea de costumatii pentru Halloween este redusa, dar daca nu planuiti o aparitie extravaganta, aveti de unde alege o masca (preturi cuprinse intre 14-90 lei, in functie de complexitate), o peruca (intre 19-49 de lei) sau alte accesorii (dinti de vampir – 1,9 lei, unghii de vrajitoare – 6 lei, coarne de diavol – 6, 9 lei, etc). Comanda va va fi onorata in 24-48 de ore de la plasarea comenzii.

De pe jokeshop.ro puteti achizitiona costume de Halloween si diverse accesorii. Un costum de schelet costa aproximativ 100 de lei, un costum de strigoi – 125 lei, un costum de vrajitoare – 125 lei, un costum de diavolita – 165 lei. Costumele pot fi livrate in trei zile din momentul plasarii comenzii.

Pe acest site, gasiti costume si accesorii de carnaval si Halloween atat pentru copii si adulti, cat si pentru prietenii patrupezi. Daca tineti cu tot dinadinsul sa-i luati la petrecerea de Halloween si pe prietenii necuvantatori, atunci aflati ca la jokeshop puteti gasi costume speciale pentru caini si pisici la preturi cuprinse intre aproximativ 45-100 lei. De asemenea, site-ul mai are o sectiune speciala, Bijou Boutique, cu costume elaborate le preturi ceva mai speciale care pot trece usor de 900 de lei.

Mai puteti inchiria costume de Halloween si de la partyfactory.ro, cu sediul in str. Popa Nan, nr. 171, sector 3, Bucuresti. Partyfactory este o firma specializata in productia si inchirerea de costume de carnaval si are un stoc de peste 1500 de piese de imbracaminte si accesorii. Costumele pentru adulti pot inchiriate la preturi cuprinse intre 60-100 de lei, iar cele pentru copii la pretul de 50 de lei. In perioada 15 octombrie-1 noiembrie, magazinul este deschis de luni pana vineri intre orele 9-20.

Oferte asemanatoare, dar la diferite preturi mai gasiti si pe cadourihaioase.ro, cadouritraznite.ro, costumatii.ro, costume-de-carnaval.ro, costumtematic.ro, kidstyle.ro (costume de carnaval pentru copii), azoldo.ro.

Totusi, daca oferta acestor magazine nu va satisface pe deplin, puteti apela si la inchirierea unor costume de la teatre sau de la Opera Nationala. Aceste institutii inchiriaza costumele mai vechi sau cele din spectacole care nu se mai joaca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea