De prin lume adunate

#florarii #flori 8 martie #flori ziua femei #florarii in bucuresti

De unde cumparam flori speciale pentru Ziua Femeii

De 8 Martie ofera femeilor speciale din viata ta buchete de flori frumoase, care sa le arate aprecierea ta. In florariile din capitala vei gasi o oferta variata in aceasta perioada si aranjamente florale deosebite.

Floraria olandeza

Irene van der Geest este un maestru florar care a adus tehnica olandeza in Romania. Ea si-a deschis primul atelier de olandez unde creaza buchete inedite si organizeaza cursuri de florarie .

Floraria creeaza si numeroase aranjamente florale pentru diverse evenimente, nunti si ofera si servicii de consultanta pentru cei care vor sa isi deschida o florarie. Daca vrei sa iti impresionezi iubita sau prietenii alege un tort floral in ton cu sarbatoarea pe care o celebrezi. Pentru 8 Martie poti alege Tortul Mamei, un aranjament floral realizat din diferite flori, frunze si efecte decorative.

La floraria lui Irene poti propune chiar tu un model de buchet sau aranjament floral. Floraria Olandeza se afla pe strada Ramuri Tei, la numarul 8.

Urban Flowers

Urban Flowers este primul boutique floral din Bucuresti, care te asteapta cu un design unic de aranjamente florale. Aceasta florarie propune un concept inedit de prezentare a florilor si aranjamentelor florale.

Aranjamentele Urban Flowers sunt concepute intr-o maniera inedita, cu un aer proaspat si spontan. Fie ca esti in cautarea unui cadou, fie ca vrei sa aduci un zambet in caminul tau, Urban Flowers iti ofera o paleta larga de flori si plante exotice in ghiveci.

De 8 Martie, aici poti gasi numeroase buchete si aranjamente florale inedite, potrivite pentru femeia speciala din viata ta.

Urban Flowers se afla pe strada Gheorghe Marasoiu, la numarul 11.

Floraria Iris

Floraria Iris este una dintre cele mai vechi florarii din Bucuresti. A fost deschisa in anul 1990, in centrul capitalei de catre un bun prieten al florarului Nicu Dumitrescu, unul intre cei mai cunoscuti florari ai Bucurestiului.

La Floraria Iris vei gasi buchete de flori in diverse combinatii. Tot aici vei gasi si flori, buchete si aranjamente florale pentru diverse evenimente si ocazii speciale.

Florarii Iris se gasesc in mai multe zone ale Bucurestiului.

Florarii online

Daca nu ai timp pentru cumparaturi o solutie este sa comanzi florile de pe siteurile de specialitate. Printre acestea se numara florarie.com, 123flori.ro, topflori.ro, floria.ro sau florariatrias.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea