De prin lume adunate

#magazine #decoratiuni #craciun

De unde cumparam decoratiuni de Craciun

Ingerasi, reni, Mosi Craciuni, beteala, globuri sau lumanari sunt doar cateva dintre obiectele de pe care le vei gasi in aceasta perioada in magazinele cu decoratiuni din Bucuresti. Daca vrei sa iti impodobesti frumos casa de sarbatori sau vrei sa le oferi celor dragi cadouri speciale da o fuga intr-un din aceste magazine sau viziteaza targurile de Craciun.
 

Decoratiuni cu stil la Bam Boo
 

Magazinele Bam Boo sunt cunoscute bucurestenilor pentru decoratiunile interioare si cadourile pe care le poti gasi aici in orice perioada a anului. De Craciun, Bam Boo isi pune hainele de sarbatoare si te asteapta cu numeroase obiecte de decor care sa il emotioneze chiar si pe Mos Craciun.

La Bam Boo vei gasi lumanari parfumate, perne decorative, mobilier de lemn, accesorii bucatarie si accesorii baie, postere si aranjamente de masa. De aici poti achizitiona globuri pentru bradul de Craciun, coronite de Craciun si multe alte accesorii pentru casa, pentru aer festiv. La Bam Boo vei gasi si vesela si alte ustensile in spiritul sarbatorilor de iarna. nu lipsesc nici cadourile pentru cei mici si jucariile.
 

Brazi si globuri de de Craciun la Lida
 

In perioada sarbatorilor de iarna, magazinul Lida se transforma in taramul decoratiunilor si brazilor de Craciun. Aici vei gasi orice iti trece prin minte, de la globuri, accesorii pentru brad, obiecte de decor pentru casa, pana la brazi de Craciun, papusi, mobilier si vesela.

La Lida vei gasi si obiecte de uz casnic, ceramica, aranjamente din flori artificiale, produse de aromoterapie si numeroase. Bineinteles, in aceasta perioda, in prim plan sunt ornamentele si decoratiunile de Craciun. Oferta este variata si pentru toate buzunarele.
 

Decoratiuni rafinate la Sarra Blu
 

Sarra Blu isi propune sa sporeasca confortul spatiilor in care locuim sau muncim. Magazinul este o sursa inepuizabila de idei de decorare si de cadouri rafinate. Aici veti gasi o gama variata de decoratiuni, cadouri, mobilier si ustensile de bucatarie .

De la cani colorate si fistichii pana la cufere si oglinzi masive aduse din tari orientale, orice e posibil la Sarra Blu. Fie ca esti in cautarea unui cadou, vrei sa aduci ceva nou in propria locuinta sau nu stii ce cadou de nunta sa iei, cei de la Sarra Blu iti vor da sfaturi valoroase care iti vor face decizia mai usoara. In magazin vei gasi numeroase modele si forme de lumanari, ingerasi, seturi de farfurii si alte accesorii pentru bucatarie si cristaluri. In perioada Craciunului vei gasi numeroase articole de decor si accesorii in ton cu sarbatorile de iarna.
 

Globuri de Craciun la Kika
 

Magazinul cu mobilier si articolede decor Kika te asteapta sarbatori cu numeroase surprize. Aici vei gasi o gama variata de cadouri, dar si decoratiuni pentur Craciun. La Kika gasesti brazi, mosi Craciuni, felinare decorative, suporturi pentru lumanari, numeroase sortimente de globuri, decoratiuni pentru bradul de Craciun, platouri in forma de stea, ingerasi, clopotei, cani si boluri cu diverse modele de Craciun, reni si multe alte accesorii festive. De la Kika poti achizitiona si cadouri pentru cei dragi.

Decoratiuni de Craciun vei mai gasi si la Ikea, dar si la targurile traditionale de sarbatori din Bucuresti. Oferta este nelimitata si pentru toate buzunarele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea