De prin lume adunate

# produse italienesti #italia #produse traditionale #magazine #bunatati #delicatese

De unde cumparam bunatati italienesti

Parmezan, prosciutto, salsiccia, mortadella, otet balsamic, ulei de masline, paste sau vinuri sunt doar cateva dintre bunatatile italienesti pe care le poti gasi si in magazinele din Romania. In Bucuresti exista cateva astfel de magazine unde vei gasi produse proaspete, aduse saptamanal din insorita peninsula.
 

mancare italieneasca pentru acasa la Salsamenteria
 

Salsamenteria este un loc de desfat culinar, specific italian raspandit astazi in toata lumea. Aici vei gasi produse savuroase si proaspete, aduse saptamanal din Italia. Printre produsele pe care le vei gasi la Salsamenteria se numara mozzarella de bivolita, buratta, prosciutto, parmezan, branza pecorino, taloeggio, carnati, mezeluri, conserve, paste, vinuri, rosii uscate, pesto si multe alte bunatati din insorita peninsula.

Tot de la Salsamenteria poti cumpara si manare gatita pentru acasa. Astfel, pentru cina alaturi de cei dragi poti cumpara lasagna, cannelloni cu urda si spanac, canneloni cu carne sau vinete alla parmigiana. Tot ce trebuie sa faci este sa pui manarurile la cuptorul incins, pentru 20 de minute.

Gata preparate vei gasi si salata de fructe de mare , caracatita cu cartofi, kisch cu legume, cu somon si brocoli si multe alte bucate gustoase. Salsamenteria face si livrari la domiciliu si dispune si de un restaurant une poti iesi alaturi de prieteni si unde vei regasi savoarea preparatelor italienesti. Calitatea si gustul bun sunt garantate de bucatarul venit din Italia.

Salsamenteria se afla pe Bulevardul Pipera, la numarul 55. Comenzi se pot face la numerele de telefon 0728.967.499 sau 021.230.13.11.
 

Delicatese italienesti la Grano
 

Grano e un magazin de delicatese italienesti unde se poate si manca. Produsele pot fi alese direct din galantare. Daca nu vrei sa cumperi nimic pentru acasa, la Grano poti gasi cateva feluri de mancare calda, simpla si potrivita pentru zilele aglomerate, cu multe drumuri prin oras.

La Grano vei gasi produse italienesti precum mezeluri, branzeturi, ulei, otet, conserve, paste, orez, paine, dulciuri, biscuiti, dulceturi si vinuri. Oferta este diversificata si pentru toate buzunarele. Aceste produse poti fi comandate si online.

Grano Italian Fine Food se afla pe strada Putul Lui Zamfir, la numarul 40. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.231.23.86.
 

Bunatati din Toscana la Sapore Toscano
 

Sapore Toscano este un magazin dedicat grumanzilor unde vei gasi unele dintre cele mai bune produse italiene, preparate dupa retete traditionale. In magazinul din Calea Floreasca se gasesc peste 400 de produse italinesti. Aici vei gasi vinuri, sampanie, cognac, ciocolata, uleiuri, pasticerie si paste fainoase handmade. Cei de la Sapore Toscano au deschis si un wineshop, unde poti savura un pahar de vin rece.

Tot aici poti savura si o inghetata cremoasa, o cafea aromata sau o portie de paste dupa reteta traditionala. De la Sapore Toscano poti achizitiona si cadouri pentru cei dragi. Tot de aici mai poti cumpara si trufe, otet balsamic, sosuri, branzeturi, mezeluri, vanat, fructe de mare, dar si o selectie de bauturi traditionale italienesti.

Magazinul Sapore Toscano se afla pe Calea Floreasca, la numarul 91.
 

Ciocolata gourmet la Venchi
 

Ciocolateria Vinchi est un magazin mic si cochet pe Victoriei. Aici vei gasi peste 50 de sortimente de inghetata si ciocolata. La Venchi poti incerca nuga cu alune de padure , crema de alune de padur, portocalele invelite in ciocolata. Mai poti gasi castane glasate, ciocolata calda, trabucuri de ciocolata si multe alte bunatati din ciocolata.

Produsele sunt aduse din Italia, realizate dupa vechi retete traditionale. Pentru cadouri inedite pentru cei dragi poti incerca tartufi, nougatine, fructe trase in ciocolata, caviar de ciocolata, ciocolata neagra din Ecuador, boabe de ciocolata, truffe si parline.

Ciocolateria Venchi se afla pe Calea Victoriei, la numarul 214.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea