De prin lume adunate

#bucatarie

De unde cumparam accesorii pentru bucatarie

Seturi de farfurii, pahare, cutite, tavi, oale sau cratite sunt doar cateva dintre accesoriile de bucatarie pe care le vei gasi in magazinele specializate din Bucuresti. Oferta este pentru toate gusturile si buzunarele. Daca esti un pasionat al gatitului, cu siguranta vei petrece timp indelungat in cautarea accesoriilor potrivite pentru o bucatarie completa.
 

Accesorii de bucatarie universale la Kitchen Shop
 

KitchenShop este un magazin unde vei gasi cam tot ce iti doresti pentru bucataria ta. La acest magazin vei gasi produse si accesorii pentru bucatarie car poarta semnatura unor marci apreciate in intreaga lume. Astfel, vei gasi marci precum Berndes, Emile Henry, Demeyere, Westmark, Staub sau Zwilling J.A. Henckels.

Daca iti doresti cutite care nu se tocesc ani la rand, tigai care nu lipesc nici un fel de mancare, sau cratite care gatesc uniform si suculent, sau orice alte scule , ustensile, palete, razatori rezistente si bine facute, acum le poti gasi la magazinul KitchenShop.

Pentru bucataria ta, la KitchenShop vei gasi seturi de gatit, oale, oale sub presiune, cratite, tigai, accesorii pentru cuptor, tavi, cutite, tacamuri, vesela, obiecte din ceramica, recipiente sau electrocasnice. Tot aici vei gasi si aparate pentru paste, textile pentru bucatarie si carti de bucate.

In Bucuresti se gasesc trei magazine KitchenShop. Sediul central se afla in Complexul Doraly-Expo Afumati, pe soseaua Bucuresti - Urziceni, la numarul 31. Vei mai gasi magazine KitchenShop si in Carrefour Baneasa si Centrul Comercial AFI Palace Cotroceni .
 

Articole de bucatarie practice de la Ikea


Magazinul Ikea este unul dintre cele mai vizitate magazine. De aici poti achizitiona numeroase obiecte, atat pentru propria locuinta, cat pentru prietenii, sub forma de cadou. In acest magazin vei gasi mobilier pentru casa, corpuri de iluinat, decoratiuni sau textile.

Tot la Ikea vei gasi si o gama variata de accesorii pentru bucatarie si pentru gatit. Aici poti gasi accesorii pentru copt, pentru cuptor, pentru spalat, ustensile de bucatarie , cutite si tocatoare, accesorii pentru amestecat si masurat, vase pentru gatit sau textile de bucatarie.

La Ikea vei mai gasi si tacamuri, vesela, servetele si suporturi pentru farfurii, cani si cesti, boluri si platouri pentru servit, pahare si carafe sau seturi pentru cafea si ceai.

Magazinul Ikea se afla pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti, la numarul 42 A, in complexul comercial Baneasa.
 

Accesorii rafinate de la Sarra Blu


Sarra Blu isi propune sa sporeasca confortul spatiilor in care locuim sau muncim. Magazinul este o sursa inepuizabila de idei de decorare si de cadouri rafinate. Aici veti gasi o gama variata de decoratiuni, cadouri, mobilier si ustensile de bucatarie.

De la cani colorate si fistichii pana la cufere si oglinzi masive aduse din tari orientale, orice e posibil la Sarra Blu. Fie ca esti in cautarea unui cadou, vrei sa aduci ceva nou in propria locuinta sau nu stii ce cadou de nunta sa iei, cei de la Sarra Blu iti vor da sfaturi valoroase care iti vor face decizia mai usoara.

In magazin vei gasi numeroase modele si forme de lumanari, ingerasi, seturi de farfurii si alte accesorii pentru bucatarie si cristaluri. Pentru amatorii de gatit, Sarra Blu ofera numeroase accesorii pentru bucatarie, de la tavi, oale si tigai speciale, pana la seturi de cutite, farfurii sau pahare.

In Bucuresti, magazine Sarra Blu se gasesc in complexele comerciale Mario Plaza, Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Galeria Mobexpert, Feeria Baneasa sau Unirea Shopping Center .

Produse si accesorii pentru bucatarie si masa vei gasi si in hypermarket-urile si supermarket-urile din capitala. Oferta este pentru toate gusturile si buzunarele. Vei gasi seturi de tacamuri, cutite, farfurii, pahare, oale, cratite, tigai, tavi si multe alte accesorii necesare unei bucatari complete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea