De prin lume adunate

#mancare #comanda #noaptea #catering #pizza #non-stop

De unde comandam mancare noaptea

De cate ori nu vi s-a intamplat sa ajungeti acasa de la serviciu la ore mai putin ortodoxe si sa gasiti frigiderul gol? Probabil ati incercat, ca si mine, sa va umflati cu apa sau sa cascati gura la televizor in speranta ca stomacul isi va inceta miscarile revolutionare, dar fara succes.

Evident ca un drum in toiul noptii pana la magazinul non-stop nu incanta pe nimeni mai ales dupa o zi groaznica la birou. Ce optiuni ai in afara de shaormeria din colt si chioscul non-stop din statia de Ratb? Iata o lista a firmelor de catering care fac livrari la domiciliu chiar si pe timpul noptii.

Gambino 's Pizza
Program: non-stop
Site: www.gambinospizza.ro

Gambino’s Pizza sau locul cu cea mai criminala pizza. Sa nu credeti acum ca mancarurile de aici au omorat pe cineva. Nu. Dar daca asa se prezinta, asa o prezentam si noi. In meniu gasim bineinteles pizza, aproape 30 de sortimente, salate, deserturi si lasagna. Preturile incep la de la 14 ron pentru o pizza margherita si ajung la 22.50 ron pentru o pizza Napoletana. Livrarea este gratuita in zonele acoperite (vezi site), iar daca nu te afli in zona de acoperire atunci comanda minima este de 3 pizza.

La Bucataru
Program: 11:00 – 01:00
Site: www.labucataru.ro

Meniul este destul de bogat pentru o comanda tarzie. Daca nu tineti la silueta si masa de noapte este o necesitate, atunci La Bucataru va ofera pizza, paste, gratar, preparate din pui, vita sau porc, ciorbe, salate sau deserturi. Preturi incepand de la 7.5 ron pentru o pizza Margherita, pana la 74 ron pentru un “Platou La Bucataru” – care contine 4 mici, ceafa de porc, file de porc, piept de pui, garnitura asortata - pentru patru persoane. Livrarile se fac doar in sectorul 3 si in zonele limitrofe, iar comanda minima este de 35 ron. La cererea clientului, pot fi comandate si preparate care nu se regasesc in meniu.

Forever Pizza
Program: non-stop
Site: www.foreverpizza.ro

Foreverpizza poate fi numit si Onlypizza, deoarece aici nu gasim altceva decat… pizza. Era sa uit, mai putem opta intre doua feluri de desert – tiramisu si profiterol . Nu inseamna ca este un lucru rau. Partea buna este ca livrarea este gratuita in tot Bucurestiul si in zonele limitrofe si, in plus, comanda minima nu este obligatorie. Preturile incep de la 12.90 ron pentru o pizza Margherita si ajung la 19.90 ron pentru o pizza Prosciutto Crudo. Un extra-topping costa in jur de 2 ron.

Don Corleone
Program: non-stop
Site: www.doncorleone.ro

In meniul lui Don Corleone gasim preparate din pui sau porc, salate si pizza. O pizza Margherita, la 370 gr., costa 13 ron, iar o pizza Don Corleone, specialitatea casei de 620 gr., costa 21 ron. Livrarea se face numai in sectoarele 2 si 3, dar un anunt de pe site ne garanteaza ca in curand livrarea va fi disponibila in tot Bucurestiul. Comanda minima este de 45 ron.

Dristor Kebab
Program: non-stop
Site: www.dristorkebab.ro

Toata lumea a auzit de shaormeria din Dristor. Acum nu stiu daca numele i se mai potriveste pentru ca de acum Dristor Kebab se gaseste si pe Bd. Marasesti nr. 42. In meniu gasim kebab/shaorma de pui sau de vita la farfurie, la chifla, la lipie, cartofi prajiti, limonada si ayran. Pentru o portie de cartofi prajiti sau un pahar de ayran platim 3 ron, iar pentru un kebab la farfurie scoatem din buzunat 25 ron.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea