De prin lume adunate

#hobby #cursuri #echitatie #fotografie #inot #pilotaj #ceramica #astrologie #feng shui #scrima #escalada #pictura

Cursuri interesante pentru timpul tau liber

Pictura, ceramica, pilotaj sau scrima sunt doar cateva dintre cursurile pe care noi ti le propunem pentru timpul tau liber. Beneficiile sunt maxime: te vei relaxa, iti vei face prieteni noi , vei cunoaste lucruri inedite si vei aduce schimbari fundamentale stilului tau de viata.

Cursuri de pilotaj

Daca vrei sa inveti sa pilotezi un avion de agrement, numeroase scoli pun la dispozitia clientilor cursuri de pilotaj. Singura conditie care se impune este sa fii apt din punct de vedere medical si in cateva luni licenta de pilotaj este a ta.

Cursul cuprinde o parte teoretica in care se vor invata notiuni de aerodinamica, meteorologie, principii de zbor si navigatie aeriana. Costul unui curs variaza in functie de scoala pe care o alegi. De exemplu, la scoala AeroFox o ora de pilojat costa 110 euro. Mai multe detalii primesti la numarul de telefon 031.104.11.91.

Cursuri de ceramica

Cursurile de ceramica sunt un mod placut de petrecere a timpului tau liber. Beneficiile sunt numeroase: te distrezi, iti faci prieteni noi si poti realiza mici opere de arta. La Atelierul de Creatie Sultana poti opta pentru un curs care dureaza 13 saptamani. Durata unei sedinte este de doua ore, iar costul total al cursului este de 590 de lei.

Toate materialele de lucru sunt asigurate de atelier. La cursul de ceramica, tinuta obligatorie trebuie sa fie lejera si comoda. La sfarsitul cursului vei primi si o diploma. Mai multe detalii despre acest curs obtii la numarul de telefon 021.668.18.22.

cursuri de pictura

Vrei sa te exprimi creativ si sa aduci o schimbare in viata de zi cu zi? Sau pur si simplu vrei sa faci ceva doar pentru tine? Atunci te poti inscrie la un curs de pictura. Daca in copilarie iti placea sa mazgalesti caietele sau peretii casei (asa cum faceam eu), cursurile de pictura te vor ajuta sa redescoperi micile placeri ale copilariei.

In Bucuresti exista numeroase ateliere care te vor introduce in tainele picturii: de la desen, amestecul culorilor, pana la tehnica colajului. Sedintele de pictura contin notiuni de baza in desen, compozitie si pictura, tehnici de acuarela, tempera, acrilice notiuni de istoria artelor. La Agora Art Studio cursurile au o durata de doua luni, iar sedintele au loc saptamanal. Mai multe detalii primesti la numarul de telefon 0751.883.213.

Cursuri de escalada

Escalada contribuie la imbunatatirea a numeroase calitati fizice precum forta, rezistenta, echilibru, flexibilitate, coordonare sau capacitatea sistemului cardiovasculator. Daca vrei sa scapi de stres intr-un mod inedit, escalada este unul dintre cele mai potrivite sporturi. Sportivii de performanta si alpinistii spun ca acest sport are o componenta mentala foarte ridicata, iar exercitiul mental pe care il faci atunci cand escaladezi te deconecteaza de la problemele cotidiene.

Scoala Vertical Spirit propune un astfel de curs de escalada. Acestea dureaza o luna, insa este recomandat sa le continui pentru inca 3 luni. In cadrul cursului vei invata cum sa te incalzesti, cum sa iti asiguri partenerul, cum sa iti folosesti picioarele si cum sa iti pozitionezi corpul. Fiecare sedinta include teorie, demonstratii si aplicatii practice.

Echipamentul necesar este format din imbracaminte si incaltaminte sport, iar echipamentul specific escaladei ese pus la dispozitie de catre scoala. Costul unui curs de escalada care este format din 8 sedinte este de 230 de lei pe luna. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0740.245.368.

Cursuri de scrima

Scrima este un sport care poate fi practicat la orice varsta. Pe langa faptul ca te vei distra si vei cunoaste persoane noi, scrima te ajuta sa fii in forma, sa ai o minte mai agera si o atitudine mai relaxata. Un curs de scrima iti prezinta regulile acestui sport, traditiile, tehnicile si tacticile.

Scrimerii invata tipurile de atac si aparare si exerseaza in pereche sau impreuna cu antrenorul. Echipamentul obligatoriu pentru scrima este compus din pantaloni de trening lungi, tricou si pantofi sport, iar echipamentul de scrima este pus la dispozitie de catre scoala.

Un curs de initiere in grup de 8 sedinte dureaza 90 minute si include incalzirea, exercitii de scrima si exercitiile pentru conditie fizica in finalul antrenamentului, iar pretul este 100 de euro. Mai multe detalii despre curs gasesti la numaurl de telefon 0723.668.985.

Cursuri de Feng Shui

Feng Shui este o forma veche de arta chinezeasca care foloseste energia vietii la potentialul sau maxim. Arta Feng Shui este si o terapie ambientala, din care rezulta starea de bine a oamenilor in plan spiritual, mental, emotional si fizic. Daca vrei sa te simti mai bine si sa dai un randament maxim intr-o atmosfera potrivita, poti opta pentru un curs de feng shui.

La aceste cursuri vei descoperi mai multe notiuni despre ce inseamna feng shui, vei afla despre conceptele si notiunile de baza ale acestei arte, vei putea sa iti aranjezi casa si mediul inconjurator, dar si metode prin care sa iti imbunatatesti sanatatea, starea sufleteasca si viata de familie.

Scoala de Arta Feng Shui organizeaza cursuri pe durata a trei zile, timp in care vei fi initiat in tainele acestei arte, vei beneficia de 15 ore de prezentare si 3 ore de practica. Mai multe detalii despre curs vei obtine la numrul de telefon 0727.06.06.70.

Cursuri de astrologie

Astrologia este o stiinta care are numerosi adepti. Multe persoane isi doresc sa afle ce le rezerva viitorul, cum o vor duce in dragoste sau cum vor sta cu banii. Scoala de astrologie Fidelia organizeaza cursuri structurate pe trei niveluri, incepator, mediu si avansat. Cursurile acopera majoritatea tehnicilor importante ale astrologiei: astrologia natala, karmica, relationala, medicala, holistica, previzionala, orara sau initiatica.

Cursurile se tin prin mail, iar profesorii vor trimite materialele prin intermediul grupurilor de discutii care se formeaza pentru fiecare nivel. Cursurile de astrolgie contin notiuni despre elemente de astronomie, planete, semne zodiacale, ore planetare, astrologie natala sau alte tipuri de zodiace.

Costul unui curs este de 250 de lei pentru incepatori si 280 pentru nivelul mediu si avansat, iar durata sa este de o luna. Mai multe detalii vei obtine la numarul de telefon 0723.21.53.20.

Pe langa aceste cursuri noi iti mai propunem si echitatie, inot sau fotografie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea