De prin lume adunate

#patinaj #patinoar #cursurui #gheata #distractie #patine

Cursuri de patinaj

Anotimpul patinelor pe gheata si-a intrat in drepturi si majoritatea patinoarelor din capitala si-au deschis portile pentru iubitorii de distractie in aer liber. Daca nu stii inca sa patinezi nu trebuie sa intri in panica. Majoritatea patinoarelor din Bucuresti organizeaza Cursuri de initiere , astfel ca in cateva zile vei avea “pasii” de baza.

 

Cursuri de patinaj la The Champs

Multipla campioana la patinaj, Andreea Ionescu, sustine cursuri de patinaj pentru amatori pe patinoarul The Champs din Liberty Center. Cursurile se desfasoara de doua ori pe saptamana. Prin acest curs, Andreea Ionescu isi propune sa ii invete pe participanti sa mentina o statura frumoasa si eleganta, sa patineze lejer si corect atat cu fata cat si cu spatele, sa invete sa faca pasi de dans usori, individual dar si in pereche, cateva piruete si multe altele.

Scopul cursului este de a-l face pe cursant sa-si doreasca sa participe la el, iar avansarea rapida si exersarea corecta a celor mai frumosi pasi sunt alte prioritati. Patinajul este o alternativa perfecta la orele de dans, fitness sau aerobic, in fiecare sambata dimineata si marti seara.

Grupele de patinaj pentru amatori sunt compuse din maxim 15 persoane. In pretul cursului sunt incluse si patine insa este recomandat pentru aceasta activitate ca participantii sa aiba patinele lor proprii. Pretul cursului este de aproximativ 16 lei pe sedinta. De asemenea se pot face si abonamente de 4 si 8 sedinte pe luna. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0723.244.548.

Clubul Sportiv Star

Clubul Sportiv Star organizeaza cursuri de patinaj pentru copii si adulti la Patinoarul Flamaropol din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu. Clubul urmareste initierea copiilor in patinajul artistic si ii pregateste pe cei cu aptitudini de performanta in patinajul artistic.

Cursurile se desfasoara la patinoarul Mihai Flamaropol si se adreseaza copiilor cu varsta peste 4 ani. Pe perioada verii se efectueaza pregatire fizica specifica patinajului artistic si cursuri de patinaj pe role, pe perioada de iarna sustinandu-se cursuri de patinaj pe gheata. Inscrierile pentru participarea la cursuri se fac telefonic sau prin prezentarea directa la curs, cu 15 minute inainte de program .

Participarea la cursuri se face in cadrul mai multor grupe de copii, grupe pentru initiere si grupe pentru avansati. Pentru cursurile de patinaj pe role clubul nostru nu asigura role pentru cursanti. Copii se vor prezenta la aceste cursuri in echipament sportiv. Pentru cursurile de patinaj pe gheata clubul asigura patine pentru cursanti. Durata unei sedinte de curs este de 60 de minute. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.311.44.52.

Federatia Romana de Patinaj

Federatia Romana de Patinaj organizeaza cursuri de inititere in acest sport in mai multe centre din capitala. Astfel, la Clubul Sportiv Triumf, la Clubul Sportiv Cornel Gheorghe si la Clubul Sportiv Blue Stars 2000 au loc saptamanal sedinte de initiere in patinaj atat pentru copii, cat si pentru adulti. In aceste centre se organizeaza clase de patinaj artistic, individual si perechi, dansuri pe gheata si patinaj de viteza.

Cursuri la patinoar

De asemenea, in anotimpul rece, atuncia cand se deschid patinoarele in capitala, acestea organizeaza si cursuri de initiere pentru amatori. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la patinoarul preferat si sa intrebi cand se desfasoara si care este tariful acestor cursuri.

De obicei, patinoarele pun la dispozitie echipamentul. Cursuri de patinaj se organizeaza la patinoarul din Drumul Taberei, la Ice Park de la Piata Unirii sau la patinoarul din Parcul Kiseleff.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea