De prin lume adunate

#joc #cursuri #go #cursuri go #joc go #incepatori

Cursuri de GO - joc de strategie traditional din China

GO este un joc complex de strategie, traditional din China, Japonia si Korea. Regula de baza a acestui joc este ca doi jucatori sa foloseasca bucatile lor de piatra pentru a completa si a castiga teritoriu pe suprafata tablei. Daca vrei sa inveti un joc nou si interesant, in cateva ore, GO este ideal pentru tine.

Jocul GO este asociat cu spiritualitatea, cu eternul joc al lui Yin si Yang, cu dinamica vietii si cu infruntarea a doua armate. Stimuleaza imaginatia, creativitatea, capacitatea de analiza a situatiilor complexe, memoria si stapanirea de sine.

Daca iti suna tentant, poti merge la cursul organizat de Ceainaria Tabiet si sustinut de Catalin Taranu, singurul jucator european care a ajuns la nivelul profesionist, de 5 ani.

Cursul este destinat incepatorilor de toate varstele, iar durata lui este de 8 sedinte, intre 26 ianuarie si 16 martie. Durata unei sedinte este de 1.30 ore, iar cursul are loc in fiecare sambata, de la ora 14.30.

Pretul cursului este de 190 de lei, iar la final, participantii vor sustine un concurs si vor obtine diplome semnate de Catalin Taranu, prin care se atesta rangul cu care se pot inscrie in orice concurs oficial.

Daca esti interesat de acest curs, te poti inscrie la numarul de telefon 0722.525.963.

Sursa foto: znloja.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea