De prin lume adunate

#dansuri populare #dans #scoala de dans #curs #bucuresti

Cursuri de dans popular in Bucuresti

Trebuie sa te casatoresti sau sa mergi la un eveniment important, unde se vor dansa si dansuri populare romanesti? Atunci poti merge la un curs de astfel de dansuri. In Bucuresti exista cateva scoli de dans, care pe langa stiluri de dans sportiv, ofera si cursuri de dansuri populare romanesti. La aceste cursuri vei invata dansuri precum hora, sarba, brasoveanca, perinita, invartita ardeleneasca sau geamparaua.


Cursuri de dans popular la clubul Joie de Vivre

Este inevitabil ca in momentele importante ale vietii sa nu te intalnesti cu dansurile populare. Nu exista nunta, botez sau sarbatoare fara macar o hora sau o sarba. La cursurile de dans popular vei invata dansuri pe care le vei putea exersa la orice petrecere.

In grupe de maxim 12 persoane, vei invata unele dintre cele mai cunoscute dansuri populare romanesti, pe care le vei dansa cu siguranta la toate nuntile, botezurile si petrecerile. Tot la aceste cursuri vei invata si dansuri specifice anumitor regiuni ale tarii pe care acum le descoperi pentru prima oara.

Cursurile de dans popular sunt structurate in functie de nivelul de pregatire pe care il ai: incepatori, intermediari si avansati, fiecare grupa avand in program 2 sedinte pe saptamana de 90 de minute.

Astfel, la cursurile de incepatori vei invata dansuri precum hora, sarba, sarba in doi, brasoveanca, perinita, geampara, mintita sau alunelul de mana. La grupa de intermediari te vei familiariza cu dansuri precum joiana, polobocul, trilisesti, hora mare bucovineana, arcanul sau sarba dogarilor. Grupa de avansati va invata dansuri precum peste bat, caluserul, crihalma, hategana, ardeleneasca sau hora saltareata.

Pretul unui abonament cu 4 sedinte pe luna este de 90 de lei, iar unul cu 8 sedinte este 150 de lei. Scoala de dans Joie de Vivre se afla pe strada Delea Veche, la numarul 16. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0726.378.713.


Curs de dansuri populare romanesti la DanceON

Daca te fascineaza dansurile traditionale romanesti sau esti doar un roman indragostit de tara ta, daca esti incepator, sau se apropie nunta ta ori a prietenilor tai, atunci acest curs a fost creat special pentru tine. Petrecerile romanesti, marile momente de veselie din viata unui om sunt de neconceput fara hore sau sarbe.

La scoala de dans DanceOn vei invata dansuri precum sarba olteneasca, hora din Moldova, hora din Ardeal, batuta moldoveneasca, invartita ardeleneasca sau geamparaua. Tot aici poti invata si hora simpla, hora mintita, brasoveanca sau ciobanasul.

Durata cursurilor este de 2 luni, cate o sedint de doua ore pe saptamana. Pretul unui curs este de 100 de lei pe luna.

Cursurile se desfasoara in locatia scolii de dans din strada Brezoianu, numarul 23, langa Parcul Cismigiu. Inscrierile se pot face la sediul scolii. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0721.295.502.


Cursuri de dans popular cu Ansamblul Folcloric Naframa

Daca iti doresti sa imbraci o haina artistica, ai ca pasiune dansul popular si speri ca poate in viitor vei face performanta, sau, poate se apropie nunta ta la care vrei sa iti uimesti invitatii, atunci la Ansamblul Folcloric Naframa poti invata numeroase dansuri populare romanesti.

Cu ajutorul dansului se modeleaza atat corpul, cat si spiritul. La petrecerile unde vei merge, vei fi privit cu admiratie atunci cand vei dansa o sarba. Hore, sarbe, geamparale, rustem, brauri si batute sunt doar cateva dintre dansurile pe care le vei invata la Ansamblul Folcloric Naframa.

Cursurile de dans popular sunt tinute de instructorii dansatori Cristian Rusanescu si Roxana Mereu si sunt structurate pe serii de incepatori si avansati. Pretul unui abonament de 4 sedinte pe luna este de 100 de lei.

Cursurile au loc lunea si martia intre orele 19:00 - 21:00 in Str. Rotunda nr 19 Nicolae Grigorescu. Mai multe informatii poti obtine la numarul de telefon 0726.195.160.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea