De prin lume adunate

#tango #vals #timp liber #cursuri de dans #balet #zumba #dans oriental

Cursuri de dans pe care le poti incerca in timpul liber

Dansul este una dintre activitatile cele mai avantajoase de petrecere a timpului liber. Arzi calorii, te distrezi, inveti pasi noi si, de ce nu, impresionezi publicul la un eveniment deosebit. Exista cateva tipuri de dans foarte raspandite, din care poti alege varianta care ti se potriveste cel mai bine. Va exista intotdeauna un moment in care ti se va oferi ocazia sa arati ceea ce stii.



Iata in continuare cateva tipuri de dans si cursuri care ti-ar putea fi de folos:


Balet


Baletul reprezinta un sport si un dans dedicat copiilor. Lasand la o parte pasii specifici, baletul ii invata pe tineri sa aiba postura, sa mearga si sa se miste frumos. Eleganta si gratia pot fi doua atuuri esentiale ale acestui tip de dans. Un curs de balet costa 120 lei pe luna, cu doua sedinte saptamanale.


Tango


Tangoul este prin esenta un dans destinat adultilor. Daca ai un partener si va place sa dansati impreuna, una dintre cele mai mari placeri pe care vi le puteti oferi este tangoul. Orice scoala de dans pentru publicul larg are cursuri de tango.

De asemenea, se organizeaza mereu petreceri special pentru pasionatii de tango, prin urmare veti avea mereu unde sa mergeti. Daca vei calatori in tari precum Spania vei putea trai pe viu o astfel de experienta si ii vei impresiona pe cei din jur. De asemenea, acest dans este util atunci cand vrei sa cunosti lume noua sau sa te apropii de cineva.


Zumba


Zumba nu este chiar un dans, ci un dans combinat cu miscari de fitness, realizat special pentru a-ti oferi o activitate sportiva antrenanta, provocatoare si interesanta. Zumba combina miscari din dansurile latino pe ritmuri de merengue, samba, salsa, dar poti incerca si alt tip de muzica. pe langa faptul ca nu te vei plictisi asa cum se intampla la un sport obisnuit, zumba te ajuta sa inveti si noi pasi de dans.


Dans oriental


Pentru femei, dansul oriental poate fi o pura placere gratie faptului ca le face sa se simta sexy. Acest tip de dans ofera notiuni despre muzicalitate si ritm, lucreaza multe parti ale corpului, muschii bratelor, soldurile, bazinul sau umerii.

De asemenea, dansul oriental este o buna modalitate de a descoperire a propriei feminitati. Un curs de 2 luni, cu o sedinta pe saptamana, costa 100 lei. Ceea ce inveti poti aplica in viata ta erotica, pentru a-ti surprinde partenerul si pentru a condimenta relatia de cuplu. 


Vals


Valsul este un dans clasic si face parte din orice pachet cu lectii de dans . Este bine sa stii pasii, pentru ca vei avea ocazia sa exersezi de mai multe ori. La multe evenimente si petreceri unde se poate dansa exista momente in care se danseaza vals, in special la nunti, botezuri si alte petreceri de acest tip. Pentru persoanele traditionaliste, valsul reprezinta si alegerea potrivita pentru primul dans, la nunta proprie. Un pachet de 6 lectii private costa 400 lei.


Dansuri romanesti


Dansurile romanesti sunt mai putin promovate de scolile de dans, insa nu este imposibil sa iei cateva lectii. Daca pana acum te-ai plictisit de cate ori incepea o melodie populara, acum ai ocazia sa te distrezi pe cinste, daca vei invata cativa pasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea