De prin lume adunate

#teatru #actorie #cursuri #scoala #actori

Cursuri de actorie in Bucuresti

Daca iti doresti sa te cunosti mai bine, sa iti faci mai multi prieteni si sa iti depasesti timiditatea, atunci inscrie-te la un curs de actorie. Pe langa lucrurile elementare despre teatru si actorie, la aceste cursuri vei invata sa iti controlezi corpul, emotii si dorintele si iti vei dezvolta spiritul de observatie. In Bucuresti exista cateva scoli independente unde poti invata tainele actoriei cu profesori specializati, actori profesionisti la teatrele din capitala.
 

Scoala de teatru Q - Feel
 

Q-Feel este o scoala care organizeaza programe de training, team building , workshop-uri, evenimente, tabere de arta si cursuri in domeniul artistic. Q - Feel organizeaza programe personalizate, flexibile si adaptate fiecarui cursant in parte. Scopul acestor programe este de a transforma abilitatile fiecarui membru al grupului in performante.

Procesul de invatare este unul natural, bazat pe experienta si conceptualizare, avand o abordare sistematica si structurala, usor de urmarit de catre orice participant. Studiile de caz, jocurile de rol, exprimarea libera si exercitiile incluse in programe confera dinamica si interactivitatea dorite. La scoala Q Feel se organizeaza cursuri de actorie, dictie , dans, regie film si arta. 

Cursurile de actorie sunt destinate atat copiilor, cat si adultilor. Scopul principal al cursului este de a dezvolta spiritul uman, de a-l directiona sa priveasca catre interior. Cei care vor urma cursuri de actorie vor ajunge in primul rand sa se cunoasaca si sa se exprime mai bine.

La scoala de teatru Q - Feel, cursantii vor reusi sa isi expuna punctul de vedere in fata altora, nu vor mai avea probleme de vorbire sau dictie si vor putea reproduce un text. De asemenea, cursantii vor invata sa isi controleze corpul, emotiile si dorintele, isi vor dezvolta spiritul de observatie si vor invata sa se concentreze. Cursul de teatru ii va ajuta sa reactioneze in mod spontan, sa fie dezinvolti si sa se integreze intr-un grup.

Cursul de actorie urmeaza o programa, gandita si dezvoltata de profesori specialisti. Cursul include respiratie, dictie, improvizatie, miscare scenica, mima, pantomima, canto, dans si studiu pe baza textului. La finalul cursului se va acorda diploma de participare si se va organiza un spectacol de teatru.
 
Frecventa cursului de actorie pentru adulti este de o sedinta pe saptamana. Fiecare sedinta dureaza doua ore. Curusl complet de actorie dureaza 16 sedinte. Pretul cursului este de 650 de lei pentru adulti si de 500 de lei pentru copii.

Scoala Q-Feel se afla pe strada Tepes Voda, la numarul 1, in zona Hala Traian. Mai multe detalii despre cursuri si modalitatea de inscriere obtii la numarul de telefon 0731.617.892.
 

Cursuri de teatru la Teen Media
 

Teen Media organizeaza cursuri de actorie prin intermediul carora poti fi testat de profesionisti. Cursurile de teatru de la Teen Media iti ofera un program intensiv de pregatire in arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film si televiziune. Fiecare grupa, formata din 8-12 persoane repartizate in functie de varsta are un profesor coordonator care se va ocupa de regia spectacolului. Profesorii de la Teen Media sunt regizori si actori cu experienta in teatru, film si televiziune.

Cursurile de teatru contin notiuni despre tehnica vorbirii, miscare scenica, ritm, dans, improvizatie, jocuri sau arta actorului. Participantii la cursuri vor invata sa interpreteze un tex artistic, vor participa la cursuri de teoreia spectacolului de teatru si de televiziune.

Modulul de curs de la Teen Media dureaza 3 luni. La finalul cursului, fiecare grupa va sustine un spectacol pe scena unui teatru profesionist. Fiecare cursant va primi o diploma onorifica de participare si recomandarile profesorilor nostri.

Cei care doresc sa continue cursurile Teen Media vor fi inscrisi intr-o grupa speciala de avansati. Din grupa de avansati cei mai talentati participanti vor fi selectati sa faca parte timp de un an de zile din "Trupa Teen Media" care va sustine spectacole periodic.

Cursul de actorie de la Scolaa Teen Media dureaza 3 luni, cu cate 2 sedinte pe saptamana. Pretul cursului este de 800 de lei. Scoala Teen Media se afla pe Calea Calarasilor la numarul 55, la intersectia cu Mantuleasa. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0734.721.255.
 

Cursuri de actorie la Atelierul de Teatru
 

Atelierul de Teatru organizeaza cursuri de actorie, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa este sa inveti o poezie preferata pe care sa o spui si sa lasi emotiile acasa pentru ca poti fi sigur ca vei fi inconjurat numai de prieteni care te vor ajuta la nevoie.

Atelierul de Teatru este un proiect independent, creat de actori tineri profesionisti care vor sa promoveze cultura, rigoarea si relatiile dintre oameni. In fiecare luna vor avea loc opt cursuri a cate doua ore fiecare. Cursantii vor trece prin exercitii de dictie, respiratie, canto, ritm, miscare scenica si dans, fiind initiati apoi in arta actorului.

Cursurile oferite de Atelier de Teatru au durata de noua luni. Pretul cursului este 150 lei pe luna. Atelierul de Teatru se afla pe strada George Georgescu, la numarul 2, intre Piata Unirii si Piata Constitutiei. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0731.545.638.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea