De prin lume adunate

#petrecere #organizare petrecere #petrecere oscar

Cum sa organizezi o petrecere Oscar

Zeci de vedete, haine luxoase, bijuterii de zeci de mii de dolari si multa eleganta sunt cateva dintre ingredientele de care ai parte in fiecare an la gala de decernare a Oscarurilor, cele mai importante premii din industria cinematografica. Pentru a transforma lucrurile in ceva mult mai amuzant, iti propunem sa organizezi cu acest prilej o petrecere tematica.

Iata cateva dintre sfaturile de care trebuie sa tii cont pentru a avea o petrecere Oscar de nota 10.


1. Trimite invitatii tuturor prietenilor

In acest caz ai la dispozitie doua variante: fie le trimiti in varianta clasica (suport tiparit), fie cu ajutorul e-mail-ului.

Pentru varianta clasica, iti recomandam sa cauti modele de invitatii pe internet, pe care le vei printa apoi la orice tipografie care ofera acest tip de serviciu. Atat in varianta tiparita, cat si in cea electronica nu uita sa incluzi elemente care sa te duca cu gandul la noaptea Oscarurilor: celebrele statuete, role de film, o sala de cinema sau chiar imaginea unui star de la Hollywood.


2. Tipareste buletine de vot cu nominalizarile la Oscar

O idee interesanta este sa oferi tuturor invitatilor la petrecerea Oscar buletine de vot cu cele mai importante nominalizari la gala din acest an. Acestea vor fi completate la inceputul petrecerii si veti astepta cu sufletul la gura finalul trasmisiei TV pentru a afla daca optiunile coincid cu cele ale Academiei Americane de Film.

 

3. Sugereaza-le invitatilor sa adopte o tinuta eleganta

Pentru a fi in ton cu ceea ce se intampla la gala Oscar, incearca sa ii convingi pe invitati sa vina costumati adecvat: frac si papion, palarii, rochii de seara opulente si nelipsitele bijuterii.


4. Mancarea poate imbraca haine de gala

Un tratament adecvat poate primi si mancarea. Astfel, poti prepara hot-dog, pe care-l poti imbraca in servetele care te duc cu gandul la lumea filmului. Peste servetele poti pune fasii de hartie colorata cu aspectul unui papion.


5. Foloseste clacheta pentru intampinarea invitatilor

Clacheta, elementul folosit pe toate platourile de filmare, nu poate lipsi nici de la petrecerea Oscar organizata de tine. Utilizeaza clacheta la sosirea fiecarui invitat.


6. Provoaca-ti invitatii la un concurs

Pe internet poti gasi numeroase fotografii din copilaria marilor actori. Tipareste-le si inmaneaza-le celor prezenti, care vor trebui sa ghiceasca despre ce star este vorba.



Sursa foto: thesweetestoccasion.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea