De prin lume adunate

#masa #restaurant #unde iesim #masina de epoca

Cum arata restaurantul unde poti manca intr-o masina de epoca

Condusul unei masini ore in sir este o practica extrem de intalnita in ziua de azi. De cele mai mult ori, nu mai avem timp sa mancam si preferam sa luam masa la volan, in drum spre casa sau spre intalnirea de afaceri. Exista insa si persoane inventive care s-au gandit ca poti manca intr-o masina, fara sa fie nevoie sa te uiti cu insistenta la ceas, sa schimbi vitezele si sa abuzezi de pedala de acceleratie.

In 1999, Sean si Ponny, doi thailandezi pasionati de masinile retro si de arta culinara deopotriva, au avut geniala idee de pune bazele unui restaurant cum nu s-a mai vazut pana atunci, pe care l-au botezat P.S. Bu Bu.


Mic dejun la bordul unui Chevrolet Bel Air de colectie

Imteriorul restaurantului este decorat cu numeroase accesorii auto, la fel cum intalnim si multe alte localuri de acest gen. Marea noutate este faptul ca locurile unde se serveste masa sunt de fapt masini din perioada anilor '50-'60. La restaurantul P.S. Bu Bu poti admira modele care au facut istorie: Chevrolet Bel Air din 1955, seria Cadillac 6200 Coupe din 1963, Mini Austin, ba chiar si Beetle, populara "broscuta" construita de cei de la Volkswagen.



Masinile au mese amplasate pe centru, care pot gazdui chiar si sase persoane. Unele masini au ramas intacte, in timp ce altele au fost taiate pentru a permite amplasarea meselor.

Pe langa numeroasele vehicule de epoca, intregi sau sectionate, restaurantul P.S. Bu Bu isi propune sa readuca in atentia celor care-i calca pragul epoca de aur a industriei auto americane, cu benzinarii retro, cu indicatoare de parcare si cu numere de inmatriculare cumparate din diferite targuri de profil.


Alte restaurante ciudate

Exista si alte restaurante cu decoruri mai mult sau mai putin ciudate. De exemplu, The New Lucky Restaurant din Ahmadabda (India) le propune clientilor sa ia pranzul printre sicrie adevarate. La Manila (Filipine) functioneaza cu succes Hobbit House, un local inspirat din trilogia "Stapanul Inelelor". Cei care te servesc sunt oameni de staturi mici, care nu ezita sa se recomande ca fiind chiar hobbiti.

In Beirut, exista Buns si Guns, un restaurant cu tema militara, de la decoruri si terminand cu fundalul sonor asigurat de elicoptere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea