De prin lume adunate

#craciun #sarbatori #colinde #muzica #unde iesim

Craciun de cinci stele

Bunatati exotice, vinuri rafinate, muzica live si multe alte surprize sunt ingredientele unui Craciun elegant, petrecut in unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din Bucuresti. Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru seara de Craciun si ai chef de ceva cu adevarat special, atunci poti alege unul dintre localurile de mai jos.

Craciun la Athenee Palace Hilton

Pentru o duminica de relaxare Athenee Palace Hilton va invita sa va rasfatati cu un delicios bufet de Brunch, intre orele 12:30 si 16:00. Chef Clayton Powell va gati special pentru cei prezenti bucate alese si se va canta muzica live.

Pentru copii, Kid’s Corner-ul este pregatit cu numeroase bunataturi si surprize. Pretul pentru brunch , in salonul Le Dilomate, este de 250 de lei si include pachetul de mancare si bauturi si un spectacol live cu Maria Jinga.

Craciun la Carol Parc Hotel

La Carol Parc Hotel sarbatorile de iarna au anul acesta un aer romantic. Pe 26 decembrie are loc si Christmas Late Brunch. Pentru 289 de lei, cat costa biletul la brunch, vei avea partea de un meniu exclusivist care include un bufet surpriza de Craciun, purcel de lapte crocant cu miere si bere, cotlet de miel in uleiuri aromate, mere coapte cu piure de castane si baba cu stafide si zest de portocale.

Oaspetii Carol Parc Hotel vor fi intampinati cu vin fiert, mere coapte si prajituri cu scortisoara, nuci si ghimbir, iar atmosfera de sarbatoare va fi completata de concertele live la pian.

Craciun la Hotelul Intercontinental

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Hotelul InterContinental isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera de sarbatoare cu cozonaci si turta dulce, brad de Craciun si colinde. In Braseria Corso are loc un brunch festiv, cu decoruri si preparate traditionale, cu loc de joaca special amenajat pentru copii in care zanele si spiridusii il vor anunta pe Mos Craciun.

Pe 25 decembrie, Sala Fortuna de la etajul 21 al hotelului va gazdui si ea un Brunch de Craciun. Pretul este de 170 de lei de persoana. Serile de 24, 25 si 26 decembrie sunt tot atatea momente bune pentru a alege o Cina de Craciun la Braseria Corso.

In asteptarea lui Mos Craciun la Hotelul Marriott

Si Hotelul Marriott din capitala organizeaza mai multe evenimente de lux destinate sarbatorior de Craciun. Prin cele doua restaurante ale sale, Cupola si Cucina. Bunatatile culinare, vinurile exclusiviste, colindele de Craciun si muzica live sunt doar cateva dintre ingredientele unui Craciun perfect.

Pe 24 decembrie, la restaurantul Cupola, Mos Craciun este asteptat de la ora 19.00 cu muzica live si colinde. Pretul cinei este de 190 de lei. Pe 25 decembrie, atat restaurantul Cupola cat si Cucina va invita la Masa de Craciun. Pretul este de 195 de lei.

Craciun la Radisson Sas

Hotelul Radisson Sas este situat pe Calea Victoriei, una dintre cele mai importante artere ale Bucurestiului, vestita pentru magazinele sale. Dintre toate restaurantele hotelului, Caffe Citta se remarca prin preparatele specifice bucatariei nord italiene. Cu vedere catre Calea Victoriei si cu o terasa de 96 de locuri, in barul de noapte Dark Bla puteti servi cele mai bune trabucuri si coniacuri din oras.

Si in acest an, hotelul organizeaza cina festiva de Craciun si un concert special de colinde. In meniu te vei delecta cu friptura si fructe de mare si multe alte bunatati. Pretul meniului este de 220 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea