De prin lume adunate

#timp liber #coyote cafe #unde iesim #pub #bar #club #muzica live #bucuresti #cafenea

Coyote Cafe: karaoke si zbantuiala cu band-ul Carcotasilor

Pozitionata undeva pe langa Palatul Telefoanelor, pe Calea Victoriei, vizibila pentru tot romanul care nu poarta ochelari ca mine, Coyote Cafe te cheama fluturand tantos o sigla mare si rosie, precum un taur ce amusina dupa drapelul rosu al toreadorului de la corida .
Daca preferi muzica country, rock sau oldies in varianta live sau daca te chinuie talentul rau de tot si vrei sa-ti dregi corzile vocale pe YMCA, aici gasesti locul potrivit pentru a-ti satisface dorintele. Dar nu te astepta totusi la prea mult. Nu l-ai prins pe dumnezeul rodeo-ului de-un picior si nici nu vei avea parte de dansul salbatic de pe bar al fetelor din filmul Coyote Ugly . Sa fim decenti totusi.
Trebuie sa stii insa, ca unul dintre principalele avantaje ale acestui bar este marimea. E mare: se intinde pe 4 zone spatioase si incapatoare dandu-ti posibilitatea sa-ti aduci daca vrei pe toti cei 400 de prieteni de pe HI5.
Decorul nu e cine stie ce si in niciun caz nu te face sa visezi la fetele de mai sus cu botinele lor din piele. Ti se prezinta o mare de mese de lemn si niste bancute pe care intepenesti sigur daca nu esti un pasionat al dansului sau nu gusti muzica pe care o pun domnii de acolo, cateva tablouri cu personajul de desene animate Coyote si cam atat.
Si ca veni vorba de muzica, nu ai de ce sa te plangi daca apreciezi hit-urile rock`n`roll sau country din anii `80 pana in prezent. Te intrebi cine ti le canta? Pai ai de ales intre JukeBox, band-ul Carcotasilor, si Marfar, trupa de cover-uri a fostului component Amicii, pe care de altfel nu ti-o recomand. Pe mine una, nu m-a dat pe spate.
Daca vrei sa tragi chiar tu o cantare, trebuie sa stii ca nu o poti face decat in zilele de marti, miercuri si duminica. Si, daca esti mai sfios de felul tau si nu prea iti place sa te manifesti in public, tin sa te anunt ca nu ai de ce sa ai inhibitii, baietii cumintii, corporatisti de gen, si cuplurile tinere ce frecventeaza barul sunt la fel de inofensivi si toleranti precum herghelia bine dresata a cowboy-ului din lumea country americana.
Si daca tot te apuci de cantat, la un moment dat ti se va usca gatul. Nu-i bai, aici in Coyote Cafe ai din ce sa alegi ca sa-ti stingi setea si nu trebuie sa scoti prea multi bani din buzunar pentru asta. Preturile in Coyote Cafe nu sunt foarte piperate:
• Soft Drinks – 6 lei;
• Berea – 7-10 lei;
• Whisky – 14-20 lei;
• Long Drinks – 12 lei;
• Cafea – 5 lei.
Daca te apuca si foamea, din nefericire, nu prea ai de unde sa alegi si va trebui sa te multumesti cu alunele si crontonelele pe care le poti primi odata cu berea sau cu sandvisurile pe care ti l-a pregatit mama de acasa.Toaletele mi s-au parut decente, curate si aprovizionate cu tot ce-ti trebuie. In rest, nimic special nu mi-a mai atras atentia in Coyote Cafe. Te sfatuiesc insa sa te duci, locul nu incomodeaza, nu streseaza si iti asigura distractia daca ai langa tine gasca ta de nebuni plini de energie si pusi pe bataiala. Nu uita insa sa-ti iei palaria de cowboy, se pare ca e un must p-acolo.
Intrare:
joi-10 ron,
vineri-sambata : 15 ron,
Marti,miercuri,duminica : gratis
Recomandari diin meniu:
- shot Howling Coyote
- Tequila la Metru
- Jack on the rocks
Adresa: calea Victoriei 48-50, langa Palatul telefoanelor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea