De prin lume adunate

#turcia #sala palatului #fire of anatolia #dans #spectacol

Concurs: Fire of Anatolia la Bucuresti

Joi, 7 mai 2009, ora 20.00, la Sala Palatului va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului aclamat in intreaga lume: "Fire of Anatolia".

Prin prisma spectacolelor pe care aceasta trupa le sustine, dansul devine arta. Nu e de mirare impactul pe care l-au avut asupra celor care l-au urmarit: nume de notorietate internationala si-au expus parerile referitor la acestea. Lista interminabila numara personalitati ca: Celine Dion , Joe Cocker, Rod Steward, Shakira sau Britney Spears.

Cu radacini mitologice, cu elementele istorice culturale, grupul de dansatori fire of anatolia reuneste stiluri muzicale din diverse zone, incluzand o mare varietate de pasi. Munca fizica este completata de lectiile teoretice despre dinamica ritmurilor anatoliene, studiaza pasii de dans folcloric, balet, dans modern. Sunt dedicati trup si suflet dansului: cu zambetul pe buze executa atatea figuri de dans si miscari coregrafice, imposibile, ireale pentru publicul care ii urmareste.

Curriculum vitae impresionant

Ei sunt primul grup de dansatori din lume care au sustinut pentru prima data, dupa 2300 de ani, un spectacol in Teatrul Antic din Bodru. Tot ei sunt prima trupa de dansatori care au performat spectacole in Cladirea Parlamentului din China si tot ei au fost nominalizati la Cartea Recordurilor.

Expresia vizuala a razboiului dintre sclavie si libertate, dintre urat si frumos fac Sala Palatului neincapatoare la fiecare spectacol.

“Fire of Anatolia" este un proiect special ce are la baza episoade din mitologia si istoria Turciei. Trupa de dansatori impresioneaza de fiecare data prin punerea in scena, bogatia costumelor, coordonarea perfecta si dansurile extrem de complexe, precum si prin ritmurile muzicale diferite inglobate in cadrul spectacolului. In 2009 trupa revine cu o coregrafie noua, cu noi costume care vor atrage cu siguranta publicul roman ca de fiecare data.

“De fiecare data cand au vizitat Romania, membrii trupei Fire of Anatolia au fost extrem de apreciati de publicul nostru. Acesta este si motivul pentru care cel putin o data pe an aceasta formatie ajunge in capitala si sustine spectacole grandioase. Anul acesta iata ca trupa va reveni cu spectacolul ce i-a consacrat: Fire of Anatolia” a declarat Tudor Chitu, director general Omnis Media.

Pretul biletelor este de: 50 lei, 75 lei, 100 lei, 150 lei si 200 lei, iar categoria VIP, 250 lei.Acestea se pot achizitiona din reteaua de magazine Diverta, de la magazinul Muzica, de la Sala Palatului si online pe: ticketpoint.ro, bilete.ro, vreaubilet .ro, eventim.ro, blt.ro.

Participa la concursul nostru si poti castiga bilete la Fire of Anatolia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea