De prin lume adunate

Concurs: Castiga seria de carti "Vampirii Sudului" de Charlaine Harris

Vampirii Sudului este o serie de carti scrisa de Charlaine Harris, publicata prima data in anul 2001. In respectiva serie, autoarea a dezvoltat pana in cele mai mici detalii o lume fantastica, plina de creaturi mitologice.

Seria ei descrie o istorie paralela, cu creaturi supranaturale precum vampiri , varcolaci sau teriantropi (oameni care isi pot schimba forma) care traiesc alaturi de oameni in armonie si sunt recunoscuti ca membrii ai societatii cu drepturi depline.

Timp Liber Acasa.ro si Editura Leda te premiaza cu setul intreg de carti din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris. Daca esti pasionat/a de romanele fantastice, pline de mister, romantism, erotism si actiune, atunci participa la concursul nostru si poti castiga setul de carti Vampirii Sudului (7 volume).

In fiecare an, din 2001 pana in prezent, scriitoarea Charlaine Harris publica un volum din seria Vampirii Sudului – o serie apreciata foarte mult de critici si public. Din 2008, seria Vampirii Sudului  sta la baza serialului de mare succes True Blood, produs de HBO si castigator al unui Glob de Aur .

Vampirii Sudului – cele 7 volume

Trueblood/ Morti pana la apus - Intr-un orasel linistit si aparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, campiri si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cu calitati telepatice, tot acest univers explodeaza...

In romanul Moartea la Dallas, eroii scriitoarei Charlaine Harris isi continua aventurile incepute in primul volum al seriei, Morti pana la apus. Folosindu-si talentele telepatice, Sookie Stackhouse porneste in cautarea unui vampir disparut. Usor de spus, dar greu de facut!

In acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, intitulat Clubul Mortilor, legatura romantica a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai putin fericite. Tradarea si disparitia acestuia constituie o lovitura dura. Pentru a limpezi lucrurile si pentru a gasi raspunsul la numeroasele intrebari care o nelinistesc, Sookie intra din nou in actiune.  

Nu dai in fiecare noapte de Revelion peste un barbat alergand pe marginea drumului, pe jumatate dezbracat! Iar cand aceasta i se intampla lui Sookie Stackhouse in cel de-al patrulea volum al seriei - Moarta pentru toti, nu ne putem astepta decat la noi aventuri.

Aventurile lui Sookie Stackhouse continua cu un nou volum pasionant - Mort de-a binelea. Cand isi da seama ca fratele ei, Jason - devenit teriantrop - este in mare pericol, lui Sookie nu-i ramane decat sa afle cine ii doreste acestuia moartea.

In Categoric moarta, Sookie se pomeneste pe neasteptate in ipostaza de mostenitoare a verisoarei sale decedate. Insa cineva nu vrea ca ea sa cerceteze prea adanc trecutul verisoarei sale si face totul ca s-o opreasca.

Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat sa fie inconjurata de tot felul de teriantropi, varcolaci, zane si vampiri, cu intregul lor alai de probleme. Dar in volumul Morti cu totii chiar si ea pare sa aiba o limita. Pe langa faptul ca lupta acum sa se impace cu noul barbat din viata ei - frumosul varcolac Quinn, trebuie sa faca fata unei importante reuniuni a vampirilor.

 

Daca iti plac romanele fantastice, povestile cu vampiri si vrei sa stii totul despre aventurile lui Sookie Stackhouse, atunci participa la concursul nostru si poti castiga setul de 7 volume Vampirii Sudului.

Cum poti participa?

Pentru a participa la concurs, raspunde pe forum (AICI) prin reply-uri la intrebarea:

Carte sau film: Ce credeti ca este mai interesant, citirea unei carti sau vizionarea unui film inspirat din cartea respectiva? De ce?


Intra pe forum.acasa.ro, dand click AICI si raspunde la intrebarea noastra. Cel mai interesant raspuns va fi premiat! Pentru a raspunde pe forum trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 23 septembrie – 22 octombrie 2009. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de concurs si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea