De prin lume adunate

# revelion 2012 # petrecere revelion # concerte revelion

Concerte de Revelion 2012

Anul acesta ai de gand sa petreci Revelionul cu prietenii in strada? Primariile oraselor au pregatit concerte pentru seara dintre ani.

Iata mai jos ce concerte au loc in seara de Revelion!

Bucuresti:

In Piata Constitutiei, Primaria Municipiului Bucuresti a pregatit Petrecerea de Revelion. Programul incepe la ora 19:30 cu un recital sustinut ce concurentii X Factor.

Programul continua astfel:

20:03 – 20:30 – Iris
20:35 – 21:00 – Proconsul
21:05 – 21:30 – Bere Gratis
21:35 – 22:00 – Vunk
22:05 – 22:35 – Voltaj
22:40 – 23:00 – dIRECTIA 5
23:05 – 23:25 – Pepe
23:30 – 23:50 – Smiley & CRBL
00:15 – 01:00 – Zdob & Zdub

In Piata Revolutiei, printre artistii care vor concerta in acest an se numara CRBL, LALA Band, Smiley, Voltaj, Loredana, dar si cei mai talentati concurenti de la emisiunea "Vocea Romaniei", alaturi de castigatorul concursului, Stefan Stan .

Brasov:

In noaptea dintre ani, in Piata Sfatului din Brasov vor concerta Veta Biris, Laura Lavric, Irina Loghin, Aurel Tamas, Timpuri Noi si Pepe.

Baia Mare:

In Baia Mare vor sustine concerte in noaptea de Revelion urmatorii artisti: Narcisa Suciu si Gasca de acasa, Crush si Alexandra Ungureanu .

Focsani:

Piata Unirii din Focsani va gazdui in Noaptea de Anul Nou concertele trupelor Mandinga, RO-Mania, Distinto, Guess Who, Bordo, T-Funky, Fresh si No Mercy.

Bacau:

La Bacau vor canta in noaptea de Revelion Narcotic Sound, Morris si Haiducii.

Giurgiu:

In acest an, Primaria Giurgiu va organiza in noaptea de Anul Nou concerte cu Anna Lesko, Ovidiu Komornik, Cristi Dutes, Senzual, Bambi, Hora si Aurel Moga.

Sibiu:

In Piata Mare din Sibiu, in noaptea de Revelion, vor canta Oliz Bend, Paradigma, Dalma & The Vagabonds si Jukebox.

Targoviste:

In Noaptea de Anul Noul, la Targoviste vor sustine concerte in Piata Tricolorului urmatoarele formatii: Holograf, Sistem, Voltaj, Bosquito, Andreea Balan, Anna Lesko, Andreea Banica, Alex Velea, Crush & Alexandra Ungureanu, Mahala Rai Band, Trooper si cativa cantareti populari.

Timisoara:

In Piata Victoriei din Timisoara vor concerta Mircea Baniciu, Cargo, Beastbeat, Hotel FM si Cover Band.

Ploiesti:

De Anul Nou, la Ploiesti vor canta Amadeus, Neylini si Naguale .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea