De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #concerte #evenimente bucuresti #concerte jazz

Concerte de jazz in aceasta luna in Bucuresti

In Bucuresti, luna iunie vine la pachet cu cateva concerte speciale de jazz. Pentru o seara romantica in doi, un cocnert de jazz este modalitatea perfecta de a te simti bine si de a te relaxa. Nu rata concertul Luizei Zan sau festivalul organizat in aer liber de Arcub.

Iata la ce concerte poti merge in luna iunie in Bucuresti:

ArCuB Live Open Air - Jazz Blues & More

ArCuB organizeaza un eveniment in premiera: ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More. Aceasta prima editie a festivalului se va desfasura in Piata George Enescu in perioada 20 - 24 iunie 2012. De-a lungul celor 16 ani de activitate, ArCuB a prezentat nenumarate concerte si festivaluri de jazz si blues.

Este prima data insa cand favoritii publicului se reunesc sub titulatura ArCuB Live, in cadrul unui eveniment open air marca ArCuB. Piata George Enescu, consacrata deja concertelor estivale in aer liber, va gazdui unul dintre cele mai importante evenimente din Capitala.

Muzicieni de renume ai peisajului romanesc si international vor oferi publicului recitaluri de exceptie. Printre acestia se numara BKG Trio, Abraham Burton & Lucian Ban Duo, Teodora Enache Group, Nicolas Simion Group, AG Weinberger Band, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Mike Godoroja & Blue Spirit, ZUM, Accord Vibes, Emy Dragoi & Hot Jazz Club Romania, Marius Mihalache.

Recitalurile incep in fiecare seara de la ora 20.00. Intrarea este libera.

Concert Luiza Zan si Snaps Vocal Band la Godot Cafe-Teatru

Sambata, 19 mai, de la ora 21:30, in Godot Cafe-Teatru, Luiza Zan si Snaps Vocal Band invita publicul bucurestean la "Gospel Night", un show impresionant in care unsprezece artisti vor interpreta piese din faimosul gen muzical pop crestin cu influenie jazz si blues.

Luiza Zan a fost desemnata "Muzicianul anului 2011" in cadrul ultimei ediiii a Galei Premiilor de Jazz, iar alaturi de grupului Snaps Vocal Band va oferi cu siguranta un concert inedit in peisajul muzical romanesc, "ospel Night". Cei unsprezece muzicieni promit sa ridice publicul in picioare pe piese ce amintesc de musicalul "Sister Act" sau de concertele renumitului aranjor si compozitor Kirk Franklin, "Ain’t no mountain high enough", "Hosanna" sau "Brighter day".

Snaps Vocal Band este un proiect de jazz si gospel ce are deja in spate o cariera de sapte ani. Grupul a participat la numeroase festivaluri din tara si din strainatate, a colaborat cu diferite trupe si formatii de jazz din Romania si cu formatii camerale clasice. Colaborarea cu "vocea jazzului romanesc", Luiza Zan, a fost incununata de succes la festivaluri precum FatzaDa si Reflex.

In a Jazz Mood, concert in Tete-a-Tete

Sub sloganul "Daca e miercuri, e jazz", esti invitat miercuri, 13 iunie, de la ora 20.00, sa te relaxezi la un concert sustinut de Aleka, Dan Nicolau si Alex Borsan. Intrarea este 20 de lei.

Tete-a-Tete este un lounge in Parcul Herastrau, departe de viata agitata a orasului, un spatiu intim si hedonist, in care vei gasi cafea, ceai, carti, muzica, teatru si lenevit sub cerul liber.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea