De prin lume adunate

#concert colinde #colinde #craciun #sarbatori #iarna #traditii

Concerte cu colinde de Craciun

In preajma Sfintelor Sarbatori de Craciun, se organizeaza mai multe concerte de muzica sacra si colinde. Concertele isi doresc sa va introduca in atmosfera magica a Craciunului.

bucuresti va invita la un concert de colinde si muzica sacra. Concertul de Craciun va avea loc marti, 15 decembrie 2009 , la ora 19:30, in Aula Magna a Facultatii de Drept.

Concertul va fi sustinut de Orchestra si Corul Universitatii din Bucuresti, Corul de copii al Operei Nationale din Bucuresti. In programul evenimentului sunt incluse lucrari de Ioan D. Chirescu, Vasile Corjos, Gheorghe Cucu, Dumitru G. Kiriac, Alexandru Podoleanu, Timotei Popovici, Ludwig van Beethoven, Georg F. Haendel, Joseph Haydn si Pierre Pierpont. Dirijor este Vasile Corjos, iar printre solisti se numara Madeleine Pascu, Elena Sersea si Ionut Pascu. Intrarea la acest eveniment este libera.

Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti va invita si ea pe data de 17 decembrie, de la ora 13.00 la Concertul de Craciun cu prilejul inaugurarii Studioului de Spectacole. La concert colindatorii va vor intampina cu urari de bine in spiritul Craciunului. Intrarea la concert este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea