De prin lume adunate

#spectacol #concert #taraful haiducilor

Concert Taraful Haiducilor la Atelierul de Productie

Pe 25 februarie, de la orele 22, la Atelierul de Productie are loc un concert Taraful Haiducilor. taraful haiducilor vor veni intr-o formula extraordinara.

Taraful Haiducilor este cel mai cunoscut grup de taraf din Romania. Cu o istorie de epste 20 de ani, haiducii au purtat muzica tiganeasca lautareasca cu mandrie peste hotarele tarii, ajungand sa cante pe mai toate scenele lumii. Cel mai bine primiti au fost in Franta unde au si derivate numele in “Taraf de Haidouks”.

Originari din Clejani, sat ce a produs numeroase talente inca din perioada comunista, Taraful Haiducilor s-a evidentiat prin maiestria fiecarui membru in parte, pe accentul pus pe traditie si folclor, dar si prin farmecul si eclectismul pe care grupul in sine il are pe scena.

Muzica si artistii din Taraful Haiducilor au aparut si in filme internationale precum “Latcho Drom” de Tony Gatlif sau “ The Man Who Cried ” de Saly Potter, "Gadjo Dilo" Tony Gatlif si “Le concert” de Radu Mihaileanu.

Pretul unui bilet este de 25 de lei. Atelierul de Productie se afla pe Splaiul Unirii, la numarul 160.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea