De prin lume adunate

#evenimente #tango #clubul taranului roman

Concert de Tango Argentinian la Clubul Taranului

tangotangent te invita la Concertul extraordinar de tango argentinian, Cafe Bailable, sustinut de Joaquin Amenabar si Emy Dragoi in cadrul evenimentului tango gente 4, workshop de tango argentinian care se desfasoara la Bucuresti.

Tango Gente este un proiect prin care TangoTangent invita in Romania cele mai titrate cupluri de instructori si dansatori de tango argentinian precum si alte personalitati din lumea muzicala de tango argentinian pentru a sustine workshopuri prin care persoanele pasionate de tango din Romania pot avea acces la cele mai noi sisteme de predare si invatare activa a tangoului.

Concertul va fi urmat de milonga Tango Gente 4. Milonga este petrecerea de tango, la care pot participa si se pot bucura atat novicii cat si cunoscatorii fenomenului numit tango argentinian.

Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneste oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzica de calitate, dans si atmosfera calda a unei seri in care se pot bucura de savurarea unui vin bun, in acorduri de muzica de tango, de frumusetea unui dans sau de primii pasi de tango dansati dupa cea dintai lectie de tango argentinian.

Biletele se pot procura de la Clubul Taranului, in ziua concertului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea