De prin lume adunate

#teatrul masca #mihai malaimare #shakespeare #comedia erorilor

Comedia Erorilor, in debutul stagiunii Teatrului Masca

Sambata, 1 octombrie, de la ora 19.00, Teatrul Masca deschide stagiunea 2011 - 2012 cu piesa lui Shakespeare, Comedia Erorilor, in regia lui Mihai Malaimare.



Povestea gemenilor separati din greseala, pe care destinul ii readuce impreuna, si jocul actorilor sunt o sursa de umor si ironii. Absurdul intamplarilor, confuzia si incertitudinea reusesc sa starneasca hohote de ras.

"In monotonia vietii de zi cu zi apare, din cand in cand, cate un accident bizar care ne lasa fara grai si mai apoi ne face sa radem din rarunchi: incurcatura. comedia erorilor este un incredibil teritoriu al incurcaturii, aproape fiecare scena este o intalnire ratata pentru ca partenerii se confunda intre ei, fiecare crede ca vorbeste cu cine trebuie si o face, de fapt, cu cine nici nu gandeste.

Cel care asista la cavalcada aceasta nebuna nici nu poate sa rada prea mult, nu are timp, va fi el insusi din cand in cand victima incurcaturilor si probabil, multa vreme dupa ce se va fi intors acasa, inca se va intreba daca el a fost spectator sau s-a aflat in chiar inima unei incurcaturi fabuloase", declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Comedia Erorilor nu este singura premiera pregatita pentru public la acest inceput de stagiune.

Pe 6 octombrie, ora 19.00, va avea loc la Sala Jacques Lecoq premiera spectacolului Cersetorul, realizat de Laura Dumitrascu Duica.

Cersetorul este povestea unui om care intinde mana spre o alta lume, aceea a amintirilor si a viselor frante. Singura sa avere este trecutul, din care se infrupta. El scoate la iveala cate putin din orgoliile, pacatele, resentimentele si desfraul vietii sale. Din distributie fac parte Laura Dumitrascu Duica si Andrei Dragulescu.

Tot in aceasta stagiune, la Teatrul Masca poti merge si la premiera spectacolului "Nunta insangerata", dupa Federico Garcia Lorca . Regia este semnata de Ioan Tugearu, iar din distributie fac parte Ionut Ghenu si Andrei Gonczi.

Teatrul Masca se afla pe Bulevardul Uverturii, la numarul 70. Pretul unui bilet este cuprins intre 10 si 25 de lei. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.430.50.55.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea