De prin lume adunate

#unde iesim #biliard #cluburi #cluburi biliard

Cluburi unde putem juca biliard

Vrei sa mergi cu prietenii la biliard si nu stii niciun club de profil? Iata cateva dintre locurile din Bucuresti si din principalele orase ale tarii unde te poti distra practicand acest sport relaxant.


Cluburi de biliard in Cluj

Daca ai ajuns in centrul orasului Cluj-Napoca, iti recomandam sa mergi la Nine Ball Club, de la a carui inaugurare au trecut deja cinci ani. Clubul este amplasat in str. Victor Babes, nr. 29. Tot aici iti poti lua micul dejun si poti comanda un suc sau o cafea.

Clujenii isi mai dau intalnire la o partida de biliard si la Corner Biliard, clubul situat in str. Bucuresti, nr. 74.


Cluburi de biliard in Brasov

Cluburi de biliard exista si in orasul Brasov. Aici ai la dispozitie Club Arta (str. Gradinarilor, nr. 13), unde se percepe un tarif de 15 lei pe ora. Poti merge si in Club Dado Biliard (str. Republicii, nr. 62), unde ora de biliard costa 6 lei (pana la ora 16.00), respectiv 12 lei (dupa ora 16.00).

In Iasi, iti recomandam sa mergi la Club Best Billiards, o alegere perfecta atat pentru cei pasionati de biliard, cat si pentru cei care vor doar sa savureze o cafea sau sa vizioneze un meci de fotbal cu prietenii. Clubul are 10 mese de biliard si o capacitate de peste 120 de locuri. Tot in Iasi, in incinta Iulius Mall, se afla Coopers Club, un loc unde, pe langa biliard, poti juca darts, pinball si tenis de masa.


Cluburi de biliard in Bucuresti

In Capitala, poti opta pentru Clubul Texas (Splaiul Independentei, nr. 290), care te impresioneaza prin numarul meselor de biliard (nu mai putin de 27). Tot aici, iti poti incerca norocul la bowling, la tenis de masa sau la jocurile electronice. Tarifele percepute pentru o ora de biliard variaza intre 12 si 21 de lei.

Tot in Bucuresti, iti recomandam sa mergi macar o data la IDM Club (Splaiul Independentei, nr. 319B), unul dintre cele mai impresionante cluburi din Romania. Poti juca biliard la una dintre cele 42 de mese, preturile variind intre 7,5 lei si 25 lei pe ora. Toti aici, exista mese de ping pong, piste de bowling, o sala de fitness, dar si piscina.

Lista cu oferte de cluburi unde poti practica biliard nu ar fi completa fara sa mentionam London Club din str. George Enescu, nr. 36-42. Preturile sunt insa ceva mai mari (15-31.80 lei/ora), intrucat clubul este amplasat in centrul Bucurestiului.

Sursa foto: insport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea