De prin lume adunate

#sport #indoor #outdoor #tenis #hobby

Cluburi de tenis in Bucuresti

Vrei sa calci pe urmele lui Ilie Nastase sau ale lui Ion Tiriac? Sau vrei doar sa iti impresionezi iubitul sau iubita cu trupul bine facut si zvelt? Unul dintre pasii pe care trebuie sa ii urmezi este sa iti dezvolti abilitatile sportive pe un teren de tenis sau sa urmezi cateva cursuri. Cu siguranta benefiicile nu vor intarzia sa apara. Te vei simti mai bine, vei avea o conditie fizica de invidiat si iti vei petrece timpul liber intr-un mod placut.

Pro Tenis Vargolici

Clubul de tenis Vargolici se afla in incinta complexului Lia Manoliu si dispune de trei terenuri de tenis cu suprafata de zgura. Pe timpul iernii, unul dintre terenuri este acoperit cu un balon de tip cort. Daca vrei sa practici tenis pe timpul noptii, la clubul Vargolici toate cele trei terenuri dispun si de nocturna . Clubul este dotat cu vestiare si dusuri si este deschis zilnic, de luni pana duminica, intre orele 7.00 – 23.00.

Pretul unei ore de tenis este de 20 de lei de luni pana vineri pana la ora 17, dupa ora 17 pretul creste pana la 30 de lei. Sambata si dumnica tariful unei ore este de 30 de lei, iar in noctura de 40 de lei. De asemenea, clubul organizeaza si cursuri de initiere atat pentru copii , cat si pentru adulti. Mai multe detalii gasesti la numarul de telefon 0724 218 767. Rezervari si abonamente se fac la numarul de telefon 0722.870.156. Clubul Vargolici se afla pe bulevardul Basarabia la numarul 37.

Centrul National de Tenis

Centrul National de Tenis (CNT) dispune de 14 terenuri de tenis cu suprafata de zgura si greenset. Opt terenuri beneficiaza si de instalatia de nocturna, iar pe timp de iarna, doua terenuri sunt acoperite de un balon. Clubul sportiv este deschis zilnic, de luni pana duminica, intre orele 10 - 24.

Tariful pentru o ora de tenis este de 30 de lei de luni pana vineri intre orele 7-18, iar dupa ora 18 este de 40 de lei. Sambata si duminica tariful este de 35 de lei, iar in nocturna de 50 de lei. Centrul National de Tenis se afla pe Bd Pierre de Coubertin la numarul 11.

Angelo Tenis

Tot in cadrul complexului sportiv Lia Manoliu exista si clubul Angelo Tenis. Clubul dispune de patru terenuri cu suprafata de zgura, dintre care doua functioneaza si in nocturna. Clubul este deschis non stop, iar tariful pentru o ora de tenis este de 30 de lei in timpul zilei, iar in nocturna de 35 de lei. Mai multe detalii despre abonamente gasesti la numarul de telefon 0723 542 691. Clubul Angelo Tenis se afla pe Aleea Belvedere de pe stadionul Lia Manoliu.

Clubul Sportiv Galaxy

Clubul mai este cunoscut si sub numele de Compexul Studentesc Tei. Clubul dispune de 14 terenuri de tenis, toate pe suprafata de zgura, iar 12 dintre ele beneficiaza de nocturna. Iarna se instaleaza balon pe trei terenuri. Clubul dispune de vestiare, dusuri, terasa si magazin de tenis. Tot aici mai poti urma si cursuri de tenis cu antrenori speciali.

Tariful pentru o ora de tenis de luni pana vineri in intervalul 7-17 este de 25 de lei, iar dupa ora 17 de 35 de lei. In zilele de week-end pretul este de 35 de lei, iar in nocturna de 45 de lei. Studentii beneficiaza de reduceri pe baza carnetului de student. Clubul este deschis intre orele 6 - 24, insa, cu anuntare prealabila, se poate juca si in afara acestui interval. Informatii se pot obtine la numarul de telefon 0747.425.299. Adresa clubului este strada Oltetului numarul 30.

Pescariu Sports & Spa

Clubul Pescariu Sports & Spa este situat in zona de nord a Bucurestiului pe malul lacului Tei si este un club privat. Intr-un mediu elegant si o atmosfera discreta, vei uita de grijile cotidiene si vei redescoperi placerea sportului. Pe langa terenurile de tenis, clubul ofera si programe de inot, gimnastica aerobica, masaj si fitness. Clubul dispune de sase terenuri de tenis cu suprafata de zgura si un teren cu suprafata greenset.

Terenurile sunt accesibile 16 ore pe zi si sunt practicabile si pe durata sezonului rece, cand sunt acoperite cu un balon. Accesul in club se face numai pe baza de abonament. De asemenea, clubul organizeaza si cursuri de initiere in acest sport, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Tariful pentru o ora de tenis este de 13-18 euro in timpul saptamanii, in functie de intervalul orar, si 15 euro in zilele de weekend. Clubul Pescariu Sports & Spa se afla pe strada Glodeni la numarul 3, iar mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.242.16.15.

Complexul Sportiv Steaua

Terenurile de tenis din complexul Steaua se afla langa stadionul cu acelasi nume. Clubul dispune de noua terenuri pe suprafata de zgura si unul pe bitum. Doua terenuri sunt deschise si in nocturna. Pretul pentru o ora de tenis este de 25 de lei pe parcursul intregii saptamani, iar in weekend este de 35 de lei. Clubul este deschis in intervalul 8-24 si se afla pe Bulevardul Ghencea

Clubul Sportiv Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo este unul dintre cele mai cunoscute cluburi sportive din tara. Aici vei gasi sase terenuri de tenis pe suprafata de zgura, toate fiind dotate si cu nocturna. In sezonul rece se monteaza balon pe cinci dintre terenuri. In incinta clubului exista si o terasa si un magazin cu articole sportive specifice tenisului.

Clubul este deschis zilnic intre orele 7-24. De asemenea, aici se organizeaza si cursuri de tenis pentru copii si adulti. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0747.34.62.66. Clubul Sportiv Dinamo se afla pe Soseaua Stefan cel Mare la numarul 7.

Tenis Club Herastrau

Tenis Club Herastrau de pe malul lacului Herastrau este unul dintre cele mai mari cluburi de tenis din Bucuresti. Clubul dispune de 11 terenuri de tenis, toate pe suprafata de zgura, dintre care zece sunt dotate cu nocturna, iar in sezonul rece pe patru dintre ele se instaleaza balon.

Clubul este deschis non stop, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 031.620.11.94. La club vei gasi si antrenori dispusi sa iti ofere primele lectii de tenis si, de asemenea, exista si un magazin sportv cu articole sportive. Tenis Club Herastrau se afla pe Soseaua Nordului la numarul 7.

Pe langa aceste cluburi, in Bucuresti vei gasi si alte locuri unde poti practica acest sport. Multe dintre ele sunt deschise in incinta complexelor sportive sau studentesti. Printre acestea se numara si daimon Sport Club, Olympics Promotion 2000, Complex Sportiv Mazicon, As Club sau Scoala de tenis Enache International.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea