De prin lume adunate

#unde iesim #club #club 99 #stand up comedy

Club 99 - portie zdravana de stand-up comedy

De vreo doua luni, Bucurestiul s-a pricopsit cu inca un club de stand-up comedy. Pe bulevardul Dacia, baietii de la viitoarea fosta trupa Deko, asa cum se intituleaza chiar ei, au hotarat sa porneasca cu forte proaspete un proiect numai pentru ei. Si cum la deschidere nu am reusit sa ajung, am hotarat acum cateva zile sa mai dau o tura pe la serile de stand-up, sa vad ce playlist mai au baietii.

Zis si facut. Am facut rezervarile de rigoare si sambata seara, in jurul orelor 19.30, alergam dupa troleul 86 care sa ma lase chiar la statia Piata Spaniei, acolo unde salasluieste Clubul 99. Club 99 - The Comedy Club este al doilea loc de comedie din Bucuresti si este gandit de la inceput ca un club de stand up comedy, cu un spatiu mare si atmosfera prietenoasa. Asadar, daca aveai de gand sa iti impresionezi iubita cu un local romantic, linistit si cu lumanari parfumate pe masa, renunta la ideea de a merge in Club 99. Lumanari aprinse pe masa exista, dar puse strategic, cu scopuri foarte practice, pentru fumatorii uituci care nu si-au luat bricheta cu ei.

Daca vrei insa sa ii oferi iubitei tale o mostra de glume bune, gandire masculina (non-misogina), cuvinte licentioase, atmosfera vesela, prieteni multi si zgomotosi, ei bine, da, ai gasit locul potrivit. La Club 99, spatiul este destul de mare, insa la ora la care am ajuns eu, era deja plin, lumea vesela, incalzita probabil de cele cateva pahare de alcool ingurgitate si in asteptarea programului comic.

Club de stand-up in cladire office

Clubul de stand-up se afla intr-o cladire noua , destinata birourilor. Din fericire, cladirea nu toata din geamuri fumurii si pastreaza inca aerul interbelic al Bucurestiul de altadata. Inauntru insa, alta poveste. Inca de la intrare esti intampinat de scarile din marmura, un pic cam aluneacoase, in special zilele ploioase sau cu ninsoare. La intrarea in club, mare aglomeratie mare. Oameni care asteptau randul la rezervarile facute, oameni care asteptau randul la bar si alti oameni care asteptau cu berile in brate sa ajunga la locurile lor.

Dupa cum spuneam, spatiul este mare, insa chiar si asa, nu aveai unde sa mai arunci un ac. Mesele si scaunele sunt pozitionate strategic, astfel incat toata lumea sa vada scena pe care vor performa cei trei comedianti. Mobilierul este simplu, din lemn inchis la culoare, iar de-a lungul peretilor se intind lenese canapele din piele. Peretii sunt impodobiti cu afise si reclame amuzante, portrete ale unor comedianti celebri din lumea intreaga.

Ce comandam la Club 99

O data rezolvata problema rezervarii si a locurilor la mese, urmatorul pas pentru o seara placuta este comandarea bauturilor, sau mersul dupa ele la bar. Depinde care alternativa este mai convenabila pentru tine. Noi iti recomandam ca in serile aglomerate sa mergi singur la bar si sa iti cumperi bauturile dorite. Din cauza aglomeratiei, este foarte posibil ca fetele responsabile cu acest lucru sa fie depasite de numarul comenzilor.

Revenind la meniu, la Club 99 vei gasi bauturile obisnuite pentru un club: bere, tarii, sucuri, vinuri, cocktailuri, etc. Preturile sunt intre 5 - 9 lei pentru bere, 5 - 7 lei pentru sucuri, cocktailurile alcoolice si non alcoolice 12 - 16 lei, ciocolata calda 8 lei, iar cafeaua in jur de 7 lei.

Cum ne distram la Club 99

Clubul 99 a fost proiectat, dupa cum spuneam mai sus, in special pentru serile de stand-up comedy si improvizatie. De miercuri pana duminica, programul cuprinde seri de stand-up-comedy cu trupa deko formata din Vio, COSTEL si Teo, stand up comedy moldovenesc de tonaj greu cu Micutzu si seri de improvizatie cu Vio, Costel si Teo.

Pe scena clubului, pe langa Vio, Costel si Teo, vei mai vedea si alti performeri de stand up: Micutu, Natanticu sau Aristocratii. Showurile de stand up comedy cu Teo, vio si Costel au loc in fiecare vineri si sambata, de la ora 20:00 si de la ora 23:00. Spectacolul de improvizatie, Zis si Facut, are loc in fiecare miercuri de la ora 21:00. In fiecare zi de joi, vineri si sambata are loc si seara de karaoke.

Unde se afla Club 99

Club 99 se afla pe bulevardul Dacia, la numarul 99, la Piata Spania. Daca vrei sa prinzi o seara de distractie, noi iti recomandam sa iti faci o rezervare la numarul de telefon 0733.500.301 si este de preferat sa ajungi la club cu cel putin 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Pretul unui bilet intr-o seara de stand-up comedy este de 20 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea