De prin lume adunate

#ciocolata #ciocolaterie #bucuresti

Ciocolaterii in Bucuresti

"Ciocolata este divina, moale, senzuala, profunda, energizanta, cremoasa, seducatoare, matasoasa, fina, luxurianta. Ciocolata este o cascada, este fericire, placere, dragoste, extaz. Ciocolata ne face viciosi, pacatosi, sanatosi, fericiti". Astfel descrie ciocolata Elaine Sherman, o scriitoare de carti culinare din America. Si nu putem sa nu ii dam dreptate. Ciocolata este o delicatesa cu care ne rasfatam de cate ori avem ocazia.

In Bucuresti exista numeroase magazine speciale unde se comercializeaza ciocolata fina, adusa din tari cu traditie in manufactura ei. Cu diverse umpluturi si arome, de la praline, trufe sau tablete in combinatii inedite, in ciocolateriile din Bucuresti vei gasi cam tot ce poftesti.
 

Theobroma, magazin online cu trufandale din ciocolata
 

Theobroma este un magazin online unde vei gasi numeroase sortimente de ciocolata. Sortimentul de trufe cuprinde 11 diferite creatii. Bilele de ciocolata, cu umplutura lor premium, ti se topesc usor in gura devenind un adevarat festin pentru. Umplutura clasica de unt, smantanta si ciocolata imbogatita cu diferite arome, creeaza o senzatie incantatoare care se transforma intr-o feerie.

Pralinele reprezinta creatia din ciocolata cea mai de pret. Gustul untos al pralinei este cel care ofera imediat indiciul acestui tip de bomboane. Aceste trufandele de ciocolata sunt create manual, bucata cu bucata. Dacavrei sa incerci o ciocolata speciala, gusta din trufele cu fructul pasiuni sau whiaky.

La Theobroma vei gasi diverse sortimente de minitablete de ciocolata. Astfel ai de ales intre ciocolata cu cafea, amaruie, nuca si miere, straciatella sau cu lapte. Tot in acest magazin online vei gasi si ciocolata Zotter, solubila in lapte, de diverse sortimente, fulgi de ciocolata. Pentru cadouri speciale pentru cei drag, la Theobroma poti gasi numeroase idei.
 

Chateau Blanc, praline belgiene rafinate
 

Compania belgina Chateau Blanc are o experienta de peste 40 de ani in fabricarea ciocolatei, specializandu-se in crearea de praline artizanale si figurine de ciocolata. Magazinele Chateau Blanc ofera bunatati pentru toti iubitori de dulciuri si ciocolata. La Chateau Blanc vei gasi praline, biscuiti, fursecuri, turta dulce si multe alte bunatati. Martipanul, pralinele belgiene si umpluturile de lichior sunt vedetele acestei ciocolaterii . Vei mai gasi si praline umplute cu lichioruri si esente de fructe, coniac, whisky sau cafea.

La Chateau Blanc vei gasi si produse din ciocolata organica si pentru vegetarieni. In magazin ai de ales intre 50 de sortimente de ciocolata. DAca ai pfta de ceva special poti incerca si ciocolata cu crema cu alune braziliene, crema cu cafea, crema ganache cu caramel, cognac sau portocale, discurile din ciocolata cu nici, migdale, stafide si alune.

In Bucuresti, ciocolateria Chateau Blanc se afla in Carrefour Feeria - Baneasa, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, la numarul 44 A.
 

East Gate, ciocolata Zotter in combinatii inedite
 

La ciocolateria East Gate vei gasi produse bio si delicatese din ciocolata. Praline umplute cu ganash de chili, cirese, prosecco sau rom jamaican sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi la aceasta ciocolaterie . Vei gasi si ciocolata handmade cu diverse umpluturi precum branza, sfecla rosie, sampanie sau alune. Umpluturile inedite cu fructe, caramel sau unt sunt alte delicatese pe care le poti incerca.

La East Gate vei gasi si ciocolata solubila in lapte, in diverse combinatii inedite. Poti incerca astfel combinatii clasice precum ciocolata amaruie, nuca, cafea sau chili, dar si combinatii originale cu seminte de canepa , cine, telina si trufe, curmale sau ciuperci. Cu siguranta vei si incantat si uimit de aceasta ciocolata inedita. La East Gate vei gasi si diverse sortimente de marmelada, in combinatii exotice, si jeleuri, din cocos, fructul pasiunii, trandafir sau geranium.

Produsele East Gate se gasesc in magazinul Sana Gout din Dorobanti, de pe strada Putul lui Zamfi, numarul 20.
 

Klasse, ciocolata afrodiziaca pentru indragostiti
 

La ciocolateria Klasse vei gasi numeroase sortimente de ciocolata. Aici vei gasi ciocolata clasica, trufe, praline, cu aroma de cafea, cu lapte, migdale, ardei iute, scortisoara, coaja de portocale glasata sau stafide. La Klasse vei putea testa si ciocolata afrodiziaca, antistress, de slabit, energizanta sau relaxanta.

Oferta celor de la Klasse este insam ult mai bogata si pentru a-ti face o idee clara este indicat sa treci pragul magazinului. Acesta se afla pe Bulevardul Unirii , la numarul 33.
 

A la Reine Astrid, finetea ciocolatei frantuzesti
 

a la reine astrid este o ciocolaterie ce ofera o gama diversificata de produse de cofetarie, dulciuri, bomboane de ciocolata, trufe, prajituri, fructe glazurate in ciocolata si chiar produse pentru diabetici.

A la Reine Astrid ascunde cele mai decadente deserturi din ciocolata. Povestea acestei ciocolaterii dateaza din anii '30, de cand Mademoiselle Gobert, o tanara ciocolatiera frantuzoaica, a fost atat de marcata de disparitia prematura a tinerei regine Astrid a Belgiei, incat a cerut permisiunea Curtii Regale sa accepte ca ciocolateria sa sa-i poarte numele. Ciocolateria foloseste cele mai fine ingrediente, iar bomboanele de ciocolata sunt confectionate dupa o tehnica mostenita din generatie in generatie.

Produsele A la Reine Astrid nu au conservanti sau aditivi artificiali si sunt realizate artizanal. La aceasta ciocolaterie vei gasi migdale acoperite cu ciocolata neagra, boabe de cafea invelite in ciocolata, portocale invelita in ciocolata neagra, migdale glazurate, ganache, fructe confiate, diverse sortimente de truffe, praline, diverse tipuri de ciocolata alba, cu lapte, neagra sau de casa, cu diverse umpluturi.

Ciocolateria A la Reine Astrid se afla pe bulevardul Ion Mihalache, la numarul 92, in pasajul de langa Mega Image.
 

Leonidas, gustul special al pralinelor cu martipan
 

Leonidas este un ciocolatier de renume mondiala si ofera peste 100 de sortimente de ciocolata belgiana. Pralinele sunt realizate dupa metode traditionale. Invelisul este din unt de cacao, iar umpluturile sunt delicatese precum alune din Turcia, cirese Morello din Perigord, migdale din Italia, nuci din Grenoble.

La Leonidas vei gasi ciocolata, praline si caramele cu diverse umpluturi. Daca treci pe la Leonidas trebuie sa incerci pralinele de ciocolata cu lapte umpluta cu crema de cafea caramelizata sau pe cele cu martipan, perle si trufe. In ciocolateria Leonidas vei mai gasi si diverse sortimente de bomboane, fructe confiate, inghetata, pasta de fructe sau bunatati din martipan.

Ciocolateria Leonidas se afla pe strada Doamnei, la numarul 27.
 

Venchi, trabucuri din ciocolata
 

Ciocolateria Vinchi est un magazin mic si cochet pe Victoriei. Aici vei gasi peste 50 de sortimente de inghetata si ciocolata. La Venchi poti incerca nuga cu alune de padure, crema de alune de padur, portocalele invelite in ciocolata. Mai poti gasi castane glasate, ciocolata calda, trabucuri de ciocolata si multe alte bunatati din ciocolata.

Pentru cadouri inedite pentru cei dragi poti incerca tartufi, nougatine, fructe trase in ciocolata, caviar de ciocolata, ciocolata neagra din Ecuador, boabe de ciocolata, truffe si parline.

Ciocolateria Venchi se afla pe Calea Victoriei, la numarul 214.
 

Cade, deliciul ciocolatei belgiene
 

Ciocolateria Cade aduce in Romania un concept unic care imbina in acelasi spatiu rafinamentul ciocolatei belgiene cu deliciul patiseriei frantuzesti. Cade prezinta publicului autohton ultimele tendinte in materie de ciocolata. Produsele sunt structurate in colectii in functie de sezon si de ocazie. Astfel, la Cade vei gasi praline, trufe, prajituri, torturi si cadouri personalizate.

Retetele prajiturilor si ale torturilor au fost realizate de catre maestrul patiser francez al ciocolateriei Cade, Alain Chartier, campion al lumii la Tort Glace in 2006. In cutii accesorizate, in tavi de lemn sau vase de cristal, aranjamentele Cade devin cadoul ideal pentru orice ocazie sau o atractie inedita pentru o petrecere.

Ciocolateria Cade se afla pe Calea Dorobantilor, numarul 159.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea