De prin lume adunate

#cinematograf #filme cinematograf

Cinematografe in aer liber in Bucuresti

Cinefilii insetati sa descopere ultimele aparitii cinematografice s-au putut delecta in aceasta vara cu filme spectaculoase care au generat incasari consistente. Daca esti amator insa de ceva diferit, ai putea incerca experienta vizionarii unui film intr-un cinematograf in aer liber!


Cinematograf in aer liber in Parcul Titan (Al. I. Cuza)

Insula Artelor din parcul Titan al Capitalei gazduieste, pentru al doilea an consecutiv, proiectul "Cinema in aer liber", organizat in cadrul Caravanei Metropolis. Deschis in perioada 20 august - 8 septembrie, cinematograful in aer liber propune o pleiada de filme premiate la festivaluri de renume, precum Venetia, Toronto si Berlin, o parte dintre acestea ruland in avanpremiera in Romania.


Dintre peliculele care vor rula in fostul parc IOR amintim "In pielea lor" ("In Their Skin") - vineri, 23 august -, "Amantii pasageri" ("Los amantes pasageros") - sambata, 24 august - si "In casa" ("Dans la maison") - miercuri, 28 august.

Proiectiile incep zilnic la ora 21.00, iar intrarea este gratuita.

Ultima zi de cinema in aer liber in parcul Titan - duminica, 8 septembrie - se va incheia cu Noaptea Devoratorilor de Publicitate - Best Of.

Anterior, Caravana Metropolis a poposit in Brasov (in perioada 5-10 iulie), Sibiu (16-21 iulie) si parcul Tineretului din Bucuresti (23 iulie - 18 august), pana in data de 8 septembrie, cand sezonul proiectiilor marca Metropolis Film se va incheia in mod oficial, preconizandu-se ca vor urmari cu interes cele 54 de proiectii peste 70.000 de oameni.


Cinematograf in aer liber in parcul Herastrau

Pana in data de 14 septembrie, amatorii de filme bune pot vizita si cinematograful in aer liber din parcul Herastrau al Capitalei. Peliculele ruleaza doar in zilele de weekend, de vineri pana duminica, dupa urmatorul program:

- vineri, ora 19.30, film artistic;
- sambata, ora 18.00, film pentru copii; ora 19.30, film artistic;
- duminica, ora 18.00, film pentru copii; ora 19.30, film artistic.

Cinematograful in aer liber este plasat in apropierea intrarii Charles de Gaulle, iar accesul este gratuit.

Foto: filmetari.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea