De prin lume adunate

#cinematograf #unde iesim #cinematograf bucuresti #cinematografe ieftine #cinematografe cochete

Cinematografe ieftine, dar cochete in Bucuresti

Odata cu dezvoltarea pirateriei online si a aparitiei mall-urilor in toate marile orase ale tarii, cinematografele clasice au inceput sa dispara unul cate unul. Din fericire, parfumul cinema-urilor de altadata este pastrat in cateva locuri, intre timp modernizate si foarte cochete, presarate in toata tara. Iata-le pe cele unde poti urmari un film bun la preturi decente din Capitala!


1. Glendale Studio

Glendale Studio este un cinematograf cochet aflat in zona Cotroceni a Capitalei care imbie cinefilii cu conditii excelente si oferte generoase la bilete si rontaieli.

Astfel, cei care isi doresc sa vizioneze un film la Glendale Studio isi pot achizitiona bilete la preturi cuprinse intre 17 si 22 lei, in functie de tipul filmului (2D, 3D), ziua si ora la care ruleaza, in care intra si o portie generoasa de popcorn si ceva de baut (apa, bere sau suc).

Adresa: Str. Cotroceni, nr. 9


2. Cinema Pro

Aflat in inima Bucurestiului, aproape de Centrul Vechi, Cinema Pro este un spatiu modern in care ruleaza, de luni pana duminica, ultimele aparitii in materie de filme. Din fericire, desi aminteste de dotarile si confortul cinematografelor din mall-uri, preturile practicate sunt mai accesibile.

Spre exemplu, de luni pana joi, pretul unui bilet la primele doua spectacole este de 13,9 lei, dupa ora 17 fiind de 17,9 lei. In weekend, preturile variaza intre 15,9 lei si 17,9 lei, pentru un film normal.

In plus, Cinema Pro isi asteapta vizitatorii cu reduceri de pana la 75% la filmele de dimineata. Merita mentionat si faptul ca, in fiecare luni, amatorii de filme bune beneficiaza de oferta 1 + 1 (2 bilete la pret de 1).

Adresa: Str. Ion Ghica, nr. 3


3. Cinema Patria

Tot in centrul Bucurestiului se afla si Patria, un cinematograf modernizat, dotat cu aparatura performanta care permite redarea filmelor la o calitate excelenta. Adaptarea vechiului Cinema Patria la cerintele cinematografelor de top nu a facut ca pretul biletelor sa creasca exponential.

Astfel, un bilet la primul spectacol al zilei (ora 11) costa doar 8 lei, in timp ce pentru restul vei achita 15 lei. Poti profita de oferta Orange Film, in fiecare miercuri, pentru a vedea un film bun la Cinema Patria la jumatate de pret.

Adresa: Bd. Magheru, nr. 12-14.

Sursa foto: cobaltpm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea