De prin lume adunate

#festival #film #cinema

CineMAiubit la Sala Studio din Bucuresti

Cea de-a 14-a editie a Festivalului International de Film Studentesc CineMAiubit 2010 se va desfasura in perioada 6-9 decembrie, la cinematograful Studio din Bucuresti.

CineMAiubit, unicul festival international de film studentesc din Romania, a insemnat debutul pe marele ecran pentru multi dintre tinerii nostri cineasti care astazi au in palmares importante premii castigate la Cannes, Berlin, Locarno, Rotterdam.

Festivalul isi asteapta oaspetii cu entuziasmul studentesc si emotiile pozitive care il definesc de atatea editii, promitand bucurie, arta si inovatie cinematografica.

In deschiderea festivalului CineMAiubit veti avea parte de vernisajul unei expozitii de fotografii si afise, dar si de o lansare de carte . Dupa festivitatea de deschidere, se va da startul competititiei internaţionale de scurtmetraje.

Timp de 4 zile, maratonul scurt-metrajelor va alatura filme studentesti de fictiune, documentare, animatie si experimentale, din Romania, Anglia, Bulgaria, Cehia, India, Israel, Italia, Slovacia, SUA. Filmele vor asigura o larga paleta de viziuni cinematografice, din diverse zone culturale.

Juriul festivalului de film reuneste personalitati din lumea cinematografica si formatori de opinie, precum actrita Medeea Marinescu, regizorul Catalin Mitulescu , istoricul de film Manuela Cernat, publicistul Cristian Tudor Popescu , directorul de fotografie Vivi Dragan Vasile, dar si alti membri surpriza, din tara si de peste hotare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea