De prin lume adunate

#spectacol #lacul lebedelor #the light cinema #teatru #audienta #cinema stage # Anna Netrebko & Dimitri Hvorostovsky #andre rieu

Cinema Stage &The Light Cinema te invita la spectacol

Cinema Stage, ghidul timpului liber de calitate si promotorul evenimentelor extraordinare transpuse in format digital pe ecranul de cinema va prezinta:


Paul McCartney & Wings: ROCKSHOW

31 Mai, 1,2,7,8,9 Iunie

Filmul concertelor sustinute de Paul McCartney si Wings in perioada 1975-1976, in timpul turneului “Wings Over America”

Cinema Stage va invita sa vizionati filmul –concert “Rockshow” la The Light Cinema in luna iunie.

Filmul va prezenta publicului imagini din concertele Paul McCartney alaturi de colegii din trupa Wings. Pelicula a fost inregistrata in 1976, cand fostul membru Beatles era in plin turneu “Wings over the World”.

Filmul “Rockshow” cuprinde si un interviu exclusiv cu Paul McCartney. Pentru turneul “Wings Across America” Paul a realizat unul din cele mai sofisticate show-uri de rock al anilor `70.

Pret bilet: 45 lei


Lacul Lebedelor

LIVE in HD de la Teatrul Mariinsky
6 iunie 2013  - ora 20:15

Un regal de balet rus clasic.

Compania care a lansat multi dintre cei mai mari dansatori ai lumii, muzica extraordinara si spectacole de balet senzationale ofera o reprezentatie speciala a baletului Lacul Lebedelor, cu ocazia a 275 de ani de balet rus la Palatul de Iarna.

Spectacolul va fi filmat in 3D Live - si simultan in 2D - si transmis catre cinematografe din peste 50 de tari din intreaga lume. Regia este semnata de cunoscutul cineast James Cameron. Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare. Lungmetrajele "Avatar" (2009) si "Titanic" (1997), regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Balerina Ekaterina Kondaurova va interpreta rolul principal, Odette/ Odile, in spectacolul de balet "Lacul lebedelor", de Piotr Ilici Ceaikovski, care va avea loc pe 6 iunie, la Teatrul Mariinsky, sub bagheta dirijorului Valery Gergiev.

Tarif General: 55 lei

Tarif Redus pentru Elevi, Studenti: 40 lei (Tarif valabil doar in baza prezentarii la casele de bilete a unui act doveditor vizat pe anul in curs)

National Theatre London – LIVE HD


Audienta

de Peter Morgan
13 iunie 2013, ora: 21:00

Durata: 3 ore (estimativ) inclusiv introducerea facuta de gazda si pauza de 20 minute Parte din NTL – cea mai buna transmisie in direct de teatru englez in cinematografele din intreaga lume.

"Audienta” cea mai asteptata piesa de teatru din 2013 -Daily Mail

Helen Mirren castigatoarea premiului Oscar pentru rolul reginei Elisabeta a II, revine in mult asteptata productie difuzata de catre Teatrul National din Londra : “Audienta”.

“Audiența “ ii reunește pe scenaristul Peter Morgan si castigatoarea Premiului Oscar actrita Helen Mirren , ca urmare a colaboararii pentru filmul mult aclamat si contesat in acelasi timp “Regina”.

“Audienta” este regizata de Stephen Daldry, nominalizat la premiul Oscar pentru “Billy Elliot” si “ Orele”.

Tarif General: 55 lei

Tarif Redus pentru Elevi, Studenti, Pensionari: 45 lei (Tarif valabil doar in baza prezentarii la casele de bilete a unui act doveditor vizat pe anul in curs)


Anna Netrebko & Dimitri Hvorostovsky

Transmisie prin satelit din Piata Rosie din Moscova

19 iunie 2013; 21:30

Pentru prima oara impreuna in Piata Rosie din Moscova, doua dintre cele mai mari nume ale operei, Anna Netrebko (soprana) si Dmitri Hvorostovsky (bariton), vor concerta in fata unui public de 7.500 de oameni.

Programul va include arii din cele mai cunoscute opere, inclusiv Tosca, Evgheni Oneghin, si Il Trovatore. Cantaretii vor fi acompaniati de dirijorul Constantin Orbelian, Orechestra Simfonica a Rusiei "Evgeny Svetlanov" si un cor.

Regizorul Frank Hof, a carui activitate include concertele memorabile ale Annei Netrebko, Plácido Domingo, si Rolando Villazon, va filma recitalul din Piata Rosie, cu 18 de camere HD pentru a surprinde imagini uimitoare si fundalul din Piata Rosie.

Tarif General: 60 lei


Judas Priest - Epitaph

14,15,16,20,21,22,23 Iunie

Filmul prezinta ultimul concert din turneul mondial Epitaph, desfasurat in data de 26 mai, 2012 la Hammersmith Apollo din Londra, ANGLIA.

Materialul este regizat de Alex Walker in timp ce partea de sunet este semnata de Richard Kayvan si Tom Allo.

Concertul a fost filmat si inregistrat in formula: Rob Halford - voce, Glenn Tipton - chitara, Richie Faulkner - chitara, Ian Hill - bas, Scott Travis - tobe.

Formatia lucreaza actualmente la un nou album.

Judas Priest este una dintre cele mai importante formatii de heavy metal, care influenteaza numerosi artisti si trupe ale acestui stil. A fost infiintata in 1969 de catre K. K. Downing, Ian Hill si Alan Atkins. Numele formatiei provine de la piesa lui Bob Dylan "The ballad of Frankie Lee and Judas Priest" aflata pe LP-ul "John Wesley Harding". Ei au reusit sa vanda aproximativ 50 de milioane de copii ale albumelor pana in prezent.

Tarif bilet: 35 lei


La Sylphide

Balet Opera Paris 27,28,29,30 Iunie

Orchestra Operei din Paris
Dirijor: Ermanno Florio
Muzica: Jean-Madeleine Schneitzhoeffer
Libret: Adolphe Nourrit
Adaptarea si coregrafie: Pierre Lacotte (dupa Philippe Taglioni - 1832)
Scenografie: Marie-Claire Musson (dupa Pierre Ciceri)
Costume: Michel Fresnay (dupa Eugene Lami)

In istoria baletului clasic, La Sylphide ocupa un loc aparte.

Pentru prima data coregraful F.Talioni pune in scena acest balet pe muzica lui J.Schneitzhoeffer in 1832 pe scena Operei din Paris, astfel fiind deschisa o noua epoca in arta coregrafica. In 1836 in Copenhaga, A. Bournonville a creat o noua coregrafie pentru baletul La Sylphide, pe muzica tanarului compozitor H.Levenskiold. Aceasta versiune a capatat un mare succes. Coregrafia lui A. Bournonville a obtinut statutul unui balet clasic.

Tarif general: 45 lei


Andre Rieu – Maastricht 2013

Sambata, 13 iulie 2013

In direct prin satelit, ora 21:00

Andre Rieu este un fenomen al muzicii care a cuprins lumea intreaga. Marele sau merit, apreciat de admiratori si totodata contestat de alti muzicieni, este ca a adus muzica clasica aproape de public prin spectacole de mare amploare, unde muzica se contopeste cu dansul, lumina si culoarea.

Evenimentul din acest an de la Maastricht va fi unul din cele mai mari evenimente de pana acum si va fi cel mai spectaculos concert transmis pe ecranele de cinema.

Durata concertului este de aproximativ 180 de minute cu o pauza de 15 minute.

In fiecare saptamana de joi pana duminica spectacolele de pe scene internationale de balet, opera, teatru, dans contemporan si multe altele vor putea fi vizionate Live sau inregistrate la The Light Cinema.

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de aceste spectacole puteti sa urmariti pagina de Facebook a Cinema Stage:

www.facebook.com/CinemaStage

Biletele pentru evenimente se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema Liberty Center
Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171   La 10 minute de Piata Unirii
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) - Parcare gratuita
Pentru rezarvari si info: 021 3699740/ 021 3699797 / 0737026226/ 0737 026 227/ info@lightcinemas.ro www.lightcinemas.ro;   www.facebook.com/CinemaStage

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea