De prin lume adunate

#bucuresti #biciclete #festival #ciclofest

Ciclofest 2011 in Bucuresti

Ciclofest , primul festival dedicat bicicletei, se desfasoara in perioada 3 - 5 iunie. Primul festival dedicat in exclusivitate bicicletei, se lanseaza in aceasta vara cu prima editie. Pentru aceasta prima editie, festivalul va include si o sectiune cu proiecte venite din partea participantilor.

“Am vrut sa facem un festival al bicicletei pentru ca aglomeratiile urbane romanesti au nevoie de o bucurie colectiva in jurul bicicletei. Care sa tina mai multe zile, care sa adune cat mai multe voci entuziaste, care sa vorbeasca despre biciclete si altfel decat prin harnica pedalare zilnica prin oras.

Vrem sa vedem nu doar biciclete si biciclisti frumosi, ci sa ne uitam si la filme impreuna, sa admiram opere de bicycle art facute de fiecare dintre noi, sa ascultam muzica din casti cand dam o tura, sa facem echipe in jurul bicicletelor pentru jocuri de toate felurile”, spun organizatorii Portocala Mecanica si Atelierul de Productie.

Cum un festival al bicicletelor nu poate fi facut singur, ci cu ajutorul oamenilor, cei care simt ca au idei creative cu si despre biciclete, sunt invitati sa dea frau liber talentului si sa se inscrie pe site-ul ciclofest.ro, pana pe 30 mai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea