De prin lume adunate

#bucuresti #Chocofest #targ de dulciuri

Chocofest - targ de dulciuri in Bucuresti

In perioada 19 - 22 ianuarie la Bucuresti are loc targul de dulciuri Chocofest . O alternativa sanatoasa la dulciurile comune de pe piata, Choco Fest este cu adevarat o sarbatoare a gustului dulce, prilej cu care se strang expozanti pusi pe fapte bune si care ofera dulciuri delicioase.

La targ se reunesc producatori si importatori de ciocolata, produse de cofetarie si patiserie, bomboane, produse apicole si prajituri de casa.

S-a dovedit stiintific ca terapia prin ciocolata chiar functioneaza si pana la urma stie toata lumea ca o bucata mica de ceva dulce ne ofera energia necesara unui randament optim.

Ce gasesti la Chocofest

La Choco Fest vei gasi delicatese facute din ingrediente naturale si prajituri ca la bunica, alaturi de baclava cu nuca, dar si cu visine si ciocolata. Specialitati unguresti si turcesti, bomboane, pricomigdale , jeleuri, caramele sau miere sunt alte bunatati pe care le vei gasi la targul Chocofest.

Nu lipsesc nici dulciurile dietetice, pentru cei care ocolesc zaharul. Dulciurile te intorc in timp, te duc cu gandul la deliciile copilariei, la o perioada lipsita complet de griji, deci consumul lor este un prilej de relaxare. Interesul consumatorilor a crescut din ce in ce mai mult in ultima perioda pentru produsele pregatite in casa, iar dulciurile nu fac exceptie.

Tot de la targ poti achizitiona si cadouri interesante pentru cei dragi si pentru diverse evenimente din viata ta. Si pentru ca se apropie Valentine's Day, ziua indragostitilor, la targul Chocofest vei gasi numeroase surprize dulci pentru persoana speciala din viata ta.

La targ vei mai gasi si savarine, prajituri cu migdale, baclavale, ciocolata de casa, fructe confiate, bezele si multe alte bunatati dulci preparate in casa de cofetarese talentate din toate colturile tarii.

Unde are loc Chocofest

Astfel, in acest weekend esti asteptat la Sun Plaza Shopping Center sa te bucuri de cateva preparate dulci. Targul are loc in perioada 19 - 22 ianuarie, intre orele 10.00 - 22.00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea