De prin lume adunate

#bucuresti #carte #targuri #povesti

Cenusareasa si Alba ca Zapada la ISB Book Fair

Elevii de la The International School of Bucharest organizeaza intre 6 si 10 decembrie, in cadrul campusului din Soseaua Garii Catelu, targul de carte in limba engleza, "ISB Book Fair".

In cadrul targului vor fi prezentate peste 1000 de titluri, de la carti, reviste, pana la atlase, toate in limba lui Shakespeare.

Lucrarile prezentate pe parcursul intregii saptamani de "ISB Book Fair" surprind genuri literare si tematici din cele mai diverse, care se adreseaza in special copiilor si adolescentilor. Cei interesati pot gasi la targ atat beletristica, carti de aventura, science fiction, povesti clasice, dar si carti de stiinta si tehnica, istorie, biologie sau geografie.

Tema principala atargului de carte este "Basme si Povesti Traditionale". Drept urmare, pe tot parcursul desfasurarii targului, in incinta ISB, se vor desfasura sesiuni de povestit in cadrul carora elevii, parintii si profesorii vor citi si comenta diverse opere ale literaturii clasice si contemporane.

Astfel, vor fi citite, povestite si dezbatute povesti si basme clasice precum: Jack si Vrejul de Fasole, Cei trei purcelusi, Pinocchio, Ali Baba si cei 40 de hoti, Hansel si Gretel , Cenusareasa, Motanul Incaltat, Alba ca Zapada si Cei Sapte  Pitici.

Sesiunile de povestit vor fi completate si de workshop-uri si concursuri de design si ilustratie de carte .

Preturile cartilor sunt pentru toate buzunarele, pornind de la 20 de lei in cazul cartilor pentru copii si ajungand pana la preturi intre 200 si 500 de lei pentru encicopledii si seriile de carti de aventuri.

"ISB Book Fair" se va incheia pe 10 decembrie 2010 printr-o parada de moda numita "Parada Costumelor". In cadrul paradei se va premia cel mai bun costum al unui personaj dintr-un roman devenit celebru in randul copiilor si adolescentilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea