De prin lume adunate

#spa #relaxare #tonifiere #corp #sanatate

Centre Spa in Bucuresti

Relaxare, calm, armonie si frumos sunt ingredientele principale ale unei ore petrecute intr-un centru spa. Daca simti ca vrei sa te deconectezi de stresul cotidian, de taskurile si deadline-urile urgente, atunci scaparea ta este un centru care te va pune pe picioare doar in cateva ore. Experienta te va face sa te simti mult mai bine si sa redescoperi benefiile de a fi femeie.
Hidroterapia este o metoda traditionala care utilizeaza proprietatile curative ale apei. Asociat cu alte ingrediente precum extractele vegetale, namolul, argila sau sarurile minerale, aceasta terapie face minuni. SPA inseamna Sanatate Prin Apa si este o credinta veche a oamenilor care foloseau apa in scopuri medicinale. Bale si impachetarile de plante, saunele si dusurile reprezinta factori tonici care ajuta la curatarea epidermei, detoxifierea organismului, accelerarea proceselor metabolice si imbunatatirea starii generale a organismului.
Iata mai jos cateva centre din Bucuresti care doresc sa iti faca viata mai frumoasa si sa te faca sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat se poate de armonios.
Eden Spa
Eden Spa este unul dintre cele mai inovatoare centre de acest fel din Bucuresti. Daca iti doresti sa uiti de agitatia orasului, sa lasi la o parte stresul cotidian si sa mergi intr-un loc in care sa te relaxezi si sa petreci cateva ore de rasfat total cu tot felul de arome, terapii si uleiuri magice, Eden spa este locul care iti poate indeplini aceste dorinte. Eden Spa este o oaza intima si relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. La acest centru poti incerca cromoterapia, diferite masaje, bio-electrostimularea, terapiile cu apa si aer cald. Tot in acest centru ai la dispozitie peste patruzeci de si terapeutice si alte servicii de relaxare, intretinere si infrumusetare.
Luna aceasta, la Eden Spa se poarta si terapiile exotice. Cu papaya, ananas si frisca sau cu mango, fructul Pasiunii si iaurt, terapia contine: exfoliere, impachetare, minitratament facial, masaj relaxant si rasfat senzorial cu ananas sau mango. La Eden Spa exista si terapii speciale pentru barbati, penru intretinere, slabit si relaxare. Alte programe pe care le vei gasi in meniul de la Eden Spa sunt si terapiile intensive de detoxifiere, slabire, tratamente anticelulitice, programe speciale pentru mamici, pentru fermitate si bust, pentru durerile de spate si programe antiaging.
Centrul Eden SPA se afla pe bulevardul Primaverii, la numarul 39 si este deschis de luni pana vineri intre orele 9-21, iar sambata intre 9-18. Mai multe detalii despre programari si preturi obtii la numarul de telefon 021.316.81.48.
Miko Beauty Center
Miko Beauty Center este unul dintre cele mai luxoase centre de infrumusetare din Bucuresti, frecventat de numeroase vedete. Acest centru si-a castigat reputatia prin serviciile de calitate si prin echipamentele performante. Hairstyle, cosmetica, tratamente corporale personalizate, tratamente anti-aging , masaj, impachetari, fitness, solar, manichiura sau pedichiura sunt cateva dintre serviciile si programele oferite de acest centru doamnelor care vor sa arate bine la orice varsta.
Tot in cadrul acestui centru poti beneficia si de serviciile clinicii medicale de lux Miko Med: dermatologie, alergologie, ginecologie, endocrinologie, nutritie, tratamente de remodelare corporala, chirurgie plastica si reparatorie, chirurgie generala si medicina muncii. La Miko Center vei beneficia si de servicii complete de reflexoterapie, bowtech, solar, si magnetoterapie . Tot in cadrul acestui centru exista si un magazin de unde poti achizitiona produse cosmetice de calitate si profesioniste. In Bucuresti, Centrul Miko are mai multe sedii: pe strada Silvestru nr. 41, pe strada Nicolae Iorga nr. 19 si pe strada Nicolae Caramfil nr. 51.
Keiko Slim Spa
Keiko Slim SPA este un centru destinat exclusiv terapiilor de scadere in greutate si a intretinerii corporale si faciale. Aici vei gasi metode si aparate profesioniste, ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, tratament anticelulitic, antivergeturi, lifting facial nechirurgical, tratament antirid, impachetari anticelulitice si multe alte serivii.
La Keiko Spa mai poti alege si terapii cu infrarosu, cromoterapie si terapie LED, masaj si drenaj limfatic, lifting facial nechirurgical, marirea sanilor, terapia vacuum, terapie laser, ultrasunete, vibromasaj, terapie electromagnetica sau hand Spa. Saptamanal sau in funcite de sezon, centrul ofera numeroase promotii si oferte speciale. In Bucuresti exista doua centre Keiko: Keiko Slim Spa 1 pe bulevardul Magheru, la Piata Romana, deasupra cinematografului Studio si Keiko Slim Spa 2, pe strada Constantin Daniel, in zona Piata Victoria.
Natura Spa
Centrul Natura Spa ofera servicii de spa, relaxare, tratamente naturiste, cu ingrediente naturale, care pot diminua stresul cotidian. Spa Wellness se orienteaza pe relaxare si are terapii specifice: exfolieri care pregatesc pielea si o curata, impachetari cu diverse creme care hranesc pielea, masaje de diverse feluri care relaxeaza sau ritualuri de relaxare. Spa Contour se orienteaza pe remodelare corporala, detoxifiere in profunzime, detoxifiere a pielii, estetica corporala: impachetari detoxifiante, ultrasunete pentru imbunatatirea aspectului pielii, masaje anticelulitice si endermologie. Spa Beauty ofera tratamente de intretinere: manichiura, pedichiura, cosmetica si coafor.
La Natura Spa te asteapta un scrub revigorant, o impachetare parfumata, urmata de un masaj cu pietre calde si multe alte tratamente de infrumusetare si relaxare, cu produse 100% bio. Pentru un program complet de relaxare, Natura Spa iti propune si exfoliere cu sare si ulei, masaj cu sapun, exfoliere cu fructe proaspete, impachetarei cu namol si alte ingrediente miraculoase si masaj. Centrul Natura Spa se afla situat pe strada Gheorghe Titeica, la numarul 180. Programari si alte detalii obtii la numarul de telefon 021.230.04.24.
Sakura Center
Sakura Center este un loc destinat special femeilor care doresc sa isi regaseasca echilibrul si starea interioara de liniste, calm si relaxare. Sakura simbolizeaza dragostea, trecerea de la deziluzie la iluminare, natura efemera a vietii: scurta si frumoasa precum floarea de cires. Sakura Center se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc reinnoire, optimism si tinerete.
La Sakura Center vei beneficia de bioenergo-terapie, programe de dieta si nutritie, homeopatie, remedii florale Bach, tratamente corporale, chirurgie plastica, aromoterapie, meloterapie si cromoterapia. De asemena, vei avea si suport psihologic de-a lungul fiecarui proces pe care il parcurgi. Sakura Center se afla pe strada , la numarul nr. 12. obtii la numarul de telefon 021.210.25.65.
Magnolia Spa

Magnolia Spa este un spa urban unde ritualurile se imbina cu emotiile, este locul in care oaspetii isi pot regasi pacea interioara, legatura cu sine, echilibrul intre minte, suflet si corp, locul unde, pe langa grija terapeutilor si experienta ritualurilor spa, oaspetii pot gasi acele lucruri care elibereaza spiritul, fac viata mai frumoasa si mai plina.
Ritualurile Magnolia Spa imbina tehnici de relaxare, masaj terapeuric cu terapii speciale precum reflexoterapie, Shiatsu sau Reiki. Tratamentele Magnolia Spa ofera rasfat si sunt concepute pentru a revitaliza, tonifia, relaxa, detoxifia sau energiza organismul. La Magnolia Spa vei gasi produse farmaceutice si de frumusete organica si bio. Personalul este atent si iti va oferi sfaturi si idei utile. Magnolia Spa se afla pe strada Sperantei, la numarul 20. Mai multe detalii obtineti la numarul de telefon 021.311.27.79.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea