De prin lume adunate

#roman #literartura #tritonic #concurs timp liber #sex #erotism

Cele mai incitante povestiri erotice

Ce mai ramane dintr-o relatie cand aceasta se consuma? Prin cate dezamagiri , tradari, minciuni si compromisuri trebuie sa treci ca sa intalnesti partenerul dorit? Fantezii erotice, sex in trei sau lesbianism sunt cateva dintre subiectele pe care le vei gasi in paginilie celor trei carti de la Editura Tritonic.

Nopti Orientale

Zully Mustafa va propune noua povestiri erotice, fierbinti ca lava unui vulcan, materializate in noua nopti orientale din care nu lipsesc cele mai ascunse fantezii de la sexul in trei la lesbianism.

Linia intre iubire si sex este atit de fina, incit personajul principal, Hazel, se transforma dintr-o femeie care credea in dragoste intr-una care inceteaza sa mai caute marea iubire . ”Presupun ca si tu visezi. Sa fii parinte. Sa fii liber. Sa ai incredere in prietenul tau. Sa iubesti. Sa imparti. Sa zbori. Sa razi. Sa ramai undeva. Sau in cineva. Acolo unde trebuie”, spune autoarea, prin vocea personajului ei.

Aventuri erotice care incep la malul marii si se sfarsesc, ca o intoarcere la matca, tot la marginea ei. O constructie in rama, tablouri de o noapte, vibrante prin intrebarile care se ivesc.

Nu pune mana ca frige!

Nopti Orientale 2

Dupa succesul avut cu prima parte a Noptilor Orientale, Zully Mustafa pune punctele pe i-uri in cel de-al doilea volum de povestiri pasionante si pasionale. O explozie de culoare intr-o lume aparent apatica si plina de cutume, in care oamenii nu sunt ce par a fi, ci se lupta sa fie, uneori, ceea ce nu pot fi niciodata. Cu alte cuvinte, in noptile lui Zully incepe sa se faca lumina.

“Nu, n-avea cum sa mearga. Am facut tot posibilul sa ne convingem unul pe celalalt ca nu e voie, ca nu e timp, ca altele sint importante, ca de exemplu uitarile, ca de exemplu desprinderile, ca de exemplu ramele fara tablouri, ca de exemplu usile inchise, ferestrele sparte, florile rupte, scrisorile aruncate, cioburile imprastiate, un imperiu construit din nimic, atatea exemple ti-as putea da, si cate si mai cate, dar e de-ajuns o singura clipa necontrolata de manie si lumile pot disparea, orizonturile te pot seduce in asa hal, in asa maniera, in asa dureroasa chemare incat norii de se vor rupe in urma ta, furtunile de te vor anunta sa te adapostesti pana trece mania cerului, oceanele de si-ar iesi din matca, nimic nu te va mai putea opri din drumul pe care nu-l mai poti face inapoi de la ura la iubire”, spune Zully Mustafa in Nopti Orientale 2.

Castelul printesei de caramel

Un pitic pe nume Longjack aduce un mesaj misterios, punct de plecare catre o calatorie pe care Alex o face in Paris, in cautarea femeii de care s-a indragostit. Personaje din ce in ce mai fascinante vor cauta sa-l indrume catre frumoasa bruneta cu ochi verzi . Un ghicitor in chelii . O fetita cu sandale albe, in Montmartre. Un grup de punkeri respectuosi.

Doi gemeni fotografi din Disneyland. O femeie cu sani uriasi. Sancho Panza si mult-norocoasa lui fiica. Si, mai presus de toti, melcul Rudolf, “cheia” tuturor intamplarilor minunate.

Este drumul spre marea iubire cu adevarat presarat cu obstacole? Un raspuns pe care Eduard Tone il gaseste in finalul romanului sau de debut: visele nu au niciodata limite.

Daca prezentarea acestor carti te-a convins si incitat, participa la concursul nostru si poti castiga una dintre cele trei carti puse la bataie de Editura Tritonic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea