De prin lume adunate

#concert #violoncel #spectacol

Cel mai nebun violoncelist al lumii in recital la Bucuresti

Mischa Maisky va sustine un concert la Ateneul Roman in cadrul Cruciadei Culturii. De aceasta data cavalerul frumosului ne intampina cu aerul unui rockstar.

Mischa Maisky a inlocuit "uniforma de concert" cu tinute lejere si miscari ample care reflecta pe deplin personalitatea sa. In aceasta nota, marele violoncelist alaturi de fiica sa, Lily Maisky, vor intampina publicul roman cu un program de recital exceptional ce va cuprinde lucrari de Beethoven, Schumann, Debussy, Granados, Albeniz, Cassado si Manuel de Falla.
 
"Muzicienii sunt foarte norocosi, pentru ca pot comunica prin intermediul muzicii, care este, dupa mine, singurul limbaj universal. Muzica nu cunoaste bariere lingvistice, culturale, nu are limitari. De aceea, noi putem calatori in intreaga lume si comunica cu oameni din fiecare colt al acestei planete, prin mijlocirea artei sunetelor, ceea ce este un privilegiu enorm", declara artistul intr-un interviu.

"Violoncelul este asemenea unei femei frumoase care nu a imbatranit, ci devine mereu mai tanara, mai delicata, mai supla, mai gratioasa", concluziona Pablo Casals. Pe 27 octombrie Mischa Maisky ii va conferi instrumentului sau toate aceste calitati.

Pe 27 octombrie, Mischa Maisky alaturi de fiica sa vor pune in dialog violoncelul, pianul si sute de iubitori ai frumosului. Recitalul se desfasoara in cadrul Cruciadei Culturii.

Biletele pentru recital se gasesc online pe eventim.ro, in librariile Humanitas si in retelele de magazine Germanos, Vodafone si Orange.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea