De prin lume adunate

#Sublimotion #ibiza #spania #restaurant # cel mai scump restaurant

Cel mai scump restaurant din lume se afla in Spania! Cat costa un meniu GALERIE FOTO

Daca ajunzi in Ibitza, Spania, vei da peste multe restaurante scumpe unde se mananca bine. Printre acestea se numara insa si restaurantul Sublimotion, cel mai scump restaurant din lume.

Potrivit agerpres.ro, doar circa zece privilegiati pot lua masa in acest spatiu unic, in care se pune pret mai degraba pe calitate decat pe cantitate, relateaza 7sur7.be. Iar cei cu dare de mana pot scoate din buzunar sume colosale pentru o masa.

"Sublimotion inseamna in trei cuvinte: Ibiza, pasiune, gastronomie. Este un teatru al simturilor", declara creatorul sau, chef Pablo Roncero.

Meniurile pot atinge 2.000 de euro, fiind un regal pentru papilele gustative, si nu doar atat.

Restaurantul gazduieste un adevarat show: decorul se schimba la fiecare fel de mancare, ceea ce permite o calatorie stand la masa.

"Mi-ar fi fost imposibil sa realizez acest proiect singur. A fost nevoie sa asociez talentul unor specialisti cu diferite competente in design, dar si in analiza emotionala si senzoriala", adauga Roncero.

Surse foto: sublimotionibiza.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea